csütörtök, november 11

Lead by the Beats [Mixtape #1]

Sziasztok!

Már több mint két éve fut heti sűrűséggel a Lead by the Beats nevű rádió műsorom több rádióban, köztük a BalotaNetRádió-ban is. Kezdetben szerettem volna egy olyan rádió műsort alkotni, amely az akkor általam legjobban kedvelt és a klubbokban legtöbbet játszott house slágereket mutatja be a hallgatóságnak, mindenféle felesleges belebeszélés nélkül.
De az idő előrehaladtával változott ez a zenei stílus is és a dallamos, hangulatos, illetve változatos muzsikákat felváltotta a kommersz egyhangúság, amely már teljesen idegen volt attól a műfajtól, amivel én szórakoztatni szerettem volna. Ekkor döntöttem el, hogy nem fognak érdekelni tovább a nagy nevek, hogy mik az épp agyonjátszott slágerek, hanem csak olyan számokat teszek bele a műsorba, amelyek hangulatosak és többszöri hallgatásra is ugyanazt az érzést nyújtják az ember számára, mint mikor legelőször meghallotta az adott művet.
Sajnos a műsor heti jellege miatt nem tudtam és nem tudok minden egyes adásban teljesen új zenei palettával dolgozni, ezért döntöttem úgy, hogy a címet és a stílust megtartva indítok egy rendszertelen megjelenésű sorozatot, amely mindig más zenékkel és sokkal kerekebb formában várja a hallgatókat, mint heti megjelenésű társa.

Itt is az első rész:


Tracklist:
01 Mikael Weermets ft. Christina Skaar - Love Is (Piano Mix)
02 Venuto, Ben Morris - Give It Up (Benny Royal Remix)
03 Sarah McLeod - Dancing In The Dark (Sgt Slick Remix)
04 Spencer Hill vs. Bastian Van Shield - Cantina (Rene Rodrigezz Remix)
05 Gary Caos - Jack Hits The Road (Original Mix)
06 Gary Caos - Party People (Original Mix)
07 Duck Sauce - Barbra Streisand (Original Mix)
08 Avicii - Malo (Sgt Slick Remix)
09 Tune In Tokyo - Dreamer (Benny Royal Remix)
10 Koen Groeneveld & Arturo Silvestre - Dordogne (Ahmet Sendil Vocal In Love Remix)
11 Faithless - Sun To Me (Jerome Isma Ae Remix)
12 Grooveyard - Mary Go Wild (Nicky Romero Remix)

Jó szórakozást kívánok!

Üdv.: dna

0 megjegyzés: