csütörtök, november 11

Felhívás ! "Under Construction"


Az elmúlt hónapokban a legnagyobb örömünkre eléggé megnőtt a blog látogatóinak a száma, ezért nagyon is hálásak vagyunk minden látogatónak, olvasónak, támogatónak akik bármilyen módon reklámoznak minket, legyen az akár egyszerűen a bejegyzések lájkolása.
Régebben ugyan volt már róla szó, hogy fejleszteni szeretnék az oldalt, viszont egy pár extra funkciótól eltekintve nem történt nagyobb változás. Talán ennek a legnagyobb oka az, hogy mi, mint post írók nem vagyunk nagy html guruk és mivel ez csak egy hobbi, mely profitot nem termel, így sajnos az oldal kinézetének javítása érdekében nagyobb anyagi ráfordítást nem tudunk eszközölni.
Ugyan sok időnket elviszi a bejegyzések megírása, még ha nem is tűnik a napi 2-3 post olyan soknak de higgyétek el komoly munka van benne.
Bár nincs időnk viszont úgy döntöttünk belekezdünk az oldal kinézetének egyedivé változtatásába saját magunk.
Ezért kérnénk mindenkit, hogy aki úgy érezi talán tudna nekünk ebben segíteni az legyen szíves írjon egy emailt a lent megadott elérhetőségre.

TEHÁT kérlek jelentkezz/írj ha:
- Blog kinézet módosításához, képszerkesztéshez vagy html-hez egy bizonyos szinten értesz.
- Blogger szeretnél lenni .
- Vagy pusztán bármiféle módon szeretnél segíteni, esetleg ötleteid, észrevételeid vannak az oldallal kapcsolatban.
Jelentkezni az alábbi címen lehet: mikerulzofficial@gmail.com

FONTOS: ez csak egy hobbi, nem hivatás ! Mi sem keresünk vele, ezért tőlünk pénzbeli ellenszolgáltatást senki se várjon el az ajánlatáért cserébe.

Végezetül pedig kérlek osszátok meg minél többen ezt a linket, hogy ha Te nem is, de esetleg egy barátod tud nekünk segíteni.

Köszönjük !

Üdvözlettel.: The ECHO Team !

0 megjegyzés: