péntek, október 1

E-Audit Kommandó


A Partynews Elektronikus Zenei Portál elérkezettnek látta az idejét annak, hogy szót emeljen a Magyarországon végbemenő, DJ szakmát nevetségessé tevő, testi adottságaikból kifolyólag sztárlemezlovasokká válni akaró egyéniségek megállítása mellet.
Igaz, személy szerint nálam ez már azoknál a DJknél elkezdődött, akik inkább az átkeverés közötti monológ partizókat és tinilányokat sikoltozásra bíró hatásosságára, minthogy a számok egybemixelésének tökéletességére összpontosítottak.

E-AUDIT Kommandó

A napokban több "remek" hír is napvilágot látott elektronikus zenei körökben, és több jelentős médiumban. Dundika zenélési kedve feltette az i-re a pontot. Ezzel hívunk most TÉGED is, elektronikus zenei rajongót, hogy csatlakozz hozzánk! Nem Dundika ellen szól, csak és kizárólag a már igy is szétzilált, lassan nem létező magyar partykultúra megmentése érdekében hívunk téged csatába. Csata? Persze, hogy az. Vagyunk mi is páran, és jelentős erővel bírunk, ha ÖSSZEFOGUNK!

Első körben Lájkoljátok az oldalt, csatlakozzatok a Facebook csoporthoz, hogy a magyar független médiák feltudják kapni a fejüket, miszerint a SZAKMÁNAK IS VAN VÉLEMÉNYE!



Kapcsolódó Linkek.:
- Hivatalos oldal
- Lázadoznak a kamu DJ-k
- A nap híre !

0 megjegyzés: