hétfő, február 22

The Bloody Beetroots Death Crew 77 – Domino


A Death Crew 77, Sir Bob Cornelius Rifo legfrissebb agyszüleménye és bizony résen kell lenni, hogy lépést tudjunk tartani a The Bloody Beetroots sztori legfrissebb állomásaival. Ezúttal egy kegyetlen csapat verődött össze a gépek árnyékában, akikkel együtt véres harctérré teheti a világ jelentős klubjait, amely helyekre már mind megérkezett a hadüzenet. Budapesten egyelőre nem kell félni az élő fellépésekre felsorakozott brigádtól, de a Domino videó addig is szolgáljon bemutatásul, hogy értsük mit jelent, az anarchista-elektronika.

Persze ne valamiféle kísérleti polgárpukkasztásra gondoljunk, hanem sokkal inkább egy már meglépett, merész lépés hullámának meglovaglásáról, amolyan emészthető formában. Tarantino Becstelen brigantyk-ja éppen a közelmúltban mert belegázolni a történelembe és gyurmaként alakítható meseként kezelni a szigorú tényeket, merész „mi lett volna ha” elméletekkel.


A The Bloody Beetroots új videója, a Domino a Tarantino filmhez hasonlóan egy nem éppen feddhetetlen gerilla csapatot emel piedesztálra, akik az anarchizmus eszméjét hirdetve menekülnek a már szinte hardcore/trash irányba húzó, sötét house ütemeire. Mindezt egy olyan igényes videón keresztül, ami így egy kisfilmként is megállja helyét, főleg a képminőséget tekintve. A Domino elképesztő erővel súlyt le, annyira, hogy egy egyszerű halandó nem tud mást tenni, csak hagyja, hogy áttaposson felette maszkostul, csákányostul.

A rendező Bennet Pimpinella volt, a Domino kislemez pedig március 23-án jelenik meg a Dim Mak-nél.




Ráadásként a már régebben említett Zombie Attack teaser klippje



Köszönet a cikkért a BögreCast-nak.


Kapcsolódó link.:

- Deathcrew77



M.R.

3 megjegyzés:

hahó!

én vagyok a cikk szerzője, és azért ez így nagyon nem okés.

A Bögrecast nem forrás ez esetben nem csak forrás.. nem információkat használtatok fel, hanem a teljes szöveget!
Ezt jelezzétek egyértelműen vagy szedjétek le a cikket!

köszi!

Üdv Paff!

Szólok az érintett kollégának, és javítva lesz a poszt. ;)

Köszönettel: Humi

Javítva és küldtem egy emailt.