kedd, január 5

RIFOKI - Zombie Attack


Sziasztok !

Az igazat megvallva ez a szám nem éppen a blog zenei stílus körébe tartozik, de legyünk nyitottak mindenre és ámulattal nézzük, hogy egyes előadók mennyire rugalmasan és mennyire profin hajlanak át az egyik stílusból a másikba. Az utóbbi időben elég sok szó esett a The Bloody Beetroots és Steve Aoki munkásságáról, ők eddig is egy csapatot alkottak, mert Aoki karolta fel őket, itt viszont jogosan merülhet fel mindenkiben az a kérdés, hogy miért beszélek erről amikor a címben lévő "előadó" neve az, hogy RIFOKI? . A Rifoki név egy mozaik név, mely a Bloody egyik tagja Bob Rifo és Steve Aoki nevének az összegyúrásaként jött létre. Ketten eszméletlenül ütős számokat alkotnak a metal és punk kategórián belül. Steve metálos hangja (ordítása) már sok trackben ismert pl. Warp 1977 , és Rifo a.k.a Bobermann zenei szakértelmét is megcsodálhattuk már számtalanszor.
A Zombie Attack bennem az egyik kedvenc filmem , a 28 nappal később filmzenéjének (John Murphy - In the House In a Heartbeat) a hangulatát idézi fel.
RIFOKI újdonsága hivatalosan 2010. január 10-én lát napvilágot az April 77 Records-nál. És ha ebben a hónapban megveszed a lemezt akkor dedikált pólót kapsz mellé.
Mellesleg ahogy ez a flyer is mutatja a pókocskánk elég metálosra vette a figurát.

RIFOKI - Zombie Attack


John Murphy - In the House In a Heartbeat





Üdv.: Mike Rulz !

0 megjegyzés: