Eleven:Eleven - Mesmerize

11:11 hallani és megszeretni!

Patient Zero - Dead Star EP

Tökös trash-elektro kislemez!

GTRONIC - Chocolate Starfish

Belga kedvencünk ingyenes trackje!

Blaster - Denethor EP

Június 4-én érkezik Blaster legújabb kislemeze DJ Antention, V and Z, Mr Wesh és Dead C.A.T Bounce remixeivel karöltve.

szombat, január 26

OverNose - A Midsummer Night's Dream

Szombat esti lazulós muzsika OverNose-tól, aki már hónapok óta dolgozott ezen a számon, melyet végre teljes egészében hallhatunk és legnagyobb örömünkre ingyenesen letölthetünk. Az igazán mesés hangulattal megáldott 'A Midsummer Night's Dream' kellemes melegséget sugároz ezekben a hideg téli napokban.

szombat, január 19

Hadouken! - Levitate

Hadouken! 12 számot magában foglaló, február második felében megjelenő 'Every Weekend' albumának egy újabb száma mutatkozott be a héten Zane Lowe BBC Radio 1-es műsorában. A 'Levitate' hallatán is egyre erősödik bennem az a gyanú, ami már az album minimixe kapcsán is felvetődött, hogy az 'Every Weekend' igazi egyediségét igazából James Smith, a banda vokalistája fogja szolgáltatni. Persze azért a tracklistben még ott van egy-két rongyosra hallgatott szám, mint például a 'Daylight' vagy a 'Parasite'.

péntek, január 18

BEENS - Full Service Bass (01/2013)

Csekkoljátok BEENS kedvenc party-slágereivel telepakolt januári mixét.

LeathrFace & KroyClub - Wasted Potential EP

Könnyfakasztóan jó trash zene érkezett KroyClub és LeathrFace párosától. A műfaj kedvelői már régóta tudják, hogy KroyClub háza táját sorra hagyják el a jobbnál-jobb trash kiadványok, ezúttal sem történt másképp, csak annyi kis különbséggel, hogy az új kislemez elkészítésénél amerikai cimborája, LeathrFace is mellészegődött, hogy egyesített erővel megalkothassák a Sex Cult megjelent, két számos 'Wasted Potential' EP-t.

Psygnosis - FIIIX 2.0 (2methylBulbe1ol Remix)

Január 27-én mutatkozik be Psygnosis 'Sublimation' kislemeze, amelyet majd ingyenesen letölthettek a banda hivatalos weboldaláról, vagy bandcamp-jéről. Metál zenével szimpatizánsoknak mindenképpen erősen ajánlott darab ez a megjelenés, főleg hogy 2methylBulbe súlyos remixének köszönhetően a 'Sublimation'-ről származó 'FIIIX 2.0' lassabb de annál agresszívebb ütemeket kapott!
 Számlista:
1. Loozing Zeppelin 2.Alt
2. The Judgement
3. FIIIX 2.0
4. Loozing Zeppelin 2.0
5. FIIIX 2.0 (2methylbulbe1ol remix)
6. The Judgement (Psygnosis remix)


kedd, január 15

Mikkas & Amba Shepherd - Finally

Mikkas nevére első ízben a Porter Robinson 'Unison' remixe után figyeltem fel és azóta is mondhatni hű követője vagyok, így nem kérdéses, hogy a január 22-én érkező, Amba Shepherd-del közösen készített 'Finally' előzetese kikerüljön a blogra.



aUtOdiDakT - Boredum (You Killing Me Remix)

Mai beatport debütálása után You Killing Me soundcloud-jára felkerült aUtOdiDakT 'Boredum' számához készített tökös remix teljes változata!

szombat, január 12

Gesaffelstein - Control Movement (Awonk remix)

Ingyenes és nem is akármilyen remix érkezett Awonk-tól! Pacsi érte!

péntek, január 11

BAR9 - Before The Storm / What You Gonna Do

Imádat! A 'Before The Storm'-hoz tartozó kommenteknél olvasni rengeteg negatív kritikát, amivel próbálták lehúzni ezt a számot, el kell ismerni, hogy hangzásilag nem az a tipikus BAR9 cucc. Viszont igazából leszarom mit szemetelnek ehhez a remekműhöz, mert messze kimagaslik az elmúlt hetekben debütált gyenge dubstep megjelenések közül. Bár lehet ez a kijelentés inkább a többi előadót minősíti!



Ráadás: BAR9 - What You Gonna Do

RESET! - Stealin' Your Soul (Official Video)

Villám bejegyzés: ReSeT! DOWNRIGHT-nál - Ministry of Sound Australia - megjelent száma egy hivatalos videót kapott!

csütörtök, január 10

Zombie Nation - Level (Official Video)

Csak egy kínzó kérdés merült fel bennem a klip megnézése után: WTF did i just watch?
Persze jó értelemben teszem fel ezt, hiszen ez már bennem oly sok személyes kedvencnek számító klip után felmerült (pl. Bloc Party - Signs (Armand Van Helden Remix), Mustard Pimp 'ZHM' vagy Huoratron 'CORPORATE OCCULT').
Mellesleg a 'Level' Zombie Nation egy hónappal ezelőtt a Turbo Recordings-nál megjelent 'RGB' albumáról származik!



szerda, január 9

Enei feat. Kemo - Saligia (Official Video)

Úgy látszik ez a nap a hivatalos videó megjelenésekről fog szólni, hisz ez már a harmadik klip lesz és még nincs vége a napnak!
Enei 'Machines' albumáró származó 'Saligia' kapott egy hiper-szuper videót, amely a party élet mellékhatásait, elképzelt valóságát dolgozza fel.



MiniMix Tracklist: 
01. Machines
02. The Moment (feat. DRS)
03. Thin Line
04. Saligia (feat. Kemo)
05. Trainchaser
06. 2012 (feat. Eastcolors)
07. Runnin' (feat. Georgia Yates)
08. Moving Fast (June Miller remix)
09. Elephants
10. Stonehead VIP
11. Cracker VIP
12. Centrifuge
13. I Don't Know
14. Crawlers (feat. Mefjus)

Mojo - Blues EP

Csemegézzünk Mojo változatos hangzású kislemezéről, ami talán az elmúlt egy hónap egyik legjobb dubstep kiadványává lépett elő. Persze van sok riválisa, de egy biztos a 'Blues'-on szereplő mind a négy szám telitalálat.
Tracklist:
1. Blues
2. Across The Pond
3. Fire
4. Nobody's Fool

La Musique D'Ordinateur - ACAB EP

Freakz Me Out kiadónál két nappal ezelőtt jelent meg La Musique D'Ordinateur végtelenül egyszerű címmel, de annál masszívabb tartalommal rendelkező háromszámos 'ACAB'-ja. Dub Elements (ROTTUN) és Loop Stepwalker (PRSPCT) party banger remixei mellé a mai napon egy klip is érkezett.



kedd, január 8

Happy New Year! 2013


Sziasztok! Így a 2012-es év elteltével ismételten jelentkezünk, azért, hogy sikerekben és zenében gazdag boldog új évet kívánjunk nektek kedves blog olvasóknak, illetve a BalotaNet Radio hallgatóinak. Az elmúlt év igen különleges volt a rádió számára, hiszen ebben az évben lett 5 esztendős szeretett rádiónk. Ezt a különleges alkalmat az év utolsó napján kellőképpen meg is ünnepeltük, hiszen az 5 év egyik legnagyszabásúbb szilveszteri műsorát hoztuk össze minden eddiginél több dj közreműködésével. A rádió rezidens lemezlovasai (Christian Lawrence, Dna, Blackie, Creative Beats, Andrew Hayseed)mellet több vendég (Deluxe, Matthew, Lordcool, Murphy!, Mike Rulz, Humi) is szerepltette magát nálunk ezen a napon. Mike Rulz 2010 után ismét egyénileg szerepelt nálunk egy igen pörgős kis összeállítással. Murphy! már már szokásához híven ismét bemutatta egyik újdonsült slágerét az adás során.
Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy minden hallgatónak megérte velünk tartani az egész nap folyamán. Aki mégis valamilyen oknál fogva lemaradt volna valamelyik kedvencének összeállításáról, az az alábbi linkeken keresztül bepótolhatja azt.











Jó szórakozást és Boldog Új Évet kíván a BalotaNet Radio Team

Tinlicker - It's My First Time Here EP

Tinlicker nem más, mint a neurofunk, drum and bass, dubstep isteneinek számító Black Sun Empire egyik tagjának szóló projektje, ami 2013-ban debütált és egyből egy ingyenesen letölthető kislemezzel. Az 'It's My First Time Here'-re keresztelt EP hat nagyszerű számot tartalmaz, viszont önző módon igazán csak a 'Shimmer'-t emelném ki, mert érzésem szerint az egész kislemez sodrása ebben a számban teljesedik ki. Persze elfogultságomat Thomas Oliver neve csak tovább fokozza, hiszen a tavalyi év egyik személyes kedvencét az 'All is Lost'-ot részben neki is köszönhetem.

hétfő, január 7

M.A.D.E.S - Metropolis

M.A.D.E.S első alkotása hallatán bizony kemény vállveregetés jár a francia származású fiatalembernek, hisz a 'Metropolis' személyében a trash-elektro újabb gyöngyszeme született.

KillSonik - Where The River Runs Black EP

KillSonik neve egyértelműen a dubstep és az általam kevésbé kedvelt moombahton királyai között olvasható. 'Bloodlust / Girly' kiadványával bebizonyította, hogy ez a hírnév nem csak a hypenak köszönhető, hanem egyedi erőteljes, olykor brutális stílusának, amely megolvasztja hangfalainkat. Még alig kezdődött el az újév de máris az egyik legjobban várt kislemez KillSonik nevét fémjelzi, ugyanis Chase & Status által alapított MTA Records kiadványán január 27-én érkezik az új kislemezük a 'Where The River Runs Black'. Az EP négy újdonságot és az egyik szám radio változatát tartalmazza:
1. Where The River Runs Black 
2. Walrus 
3. Slaughterhouse 
4. Je Te Veux 
5. Slaughterhouse (Radio Edit)







The Upbeats - Diffused (Official Video)

Január 14-én beatport exkluzívként érkezik hozzánk The Upbeats eszementül várt 'Diffused'-ja. Jó hír, hogy a kiadvány az originálon kívül még S.P.Y és OPIUO remixeit, plusz a már jól ismert, ingyenesen letölthető 'Undertaker'-t foglalja magában.
Tirbálos motívumokkal hangulatfokozott friss és ropogós 'Diffused' videót most megtekinthetitek.



vasárnap, január 6

Adele - Skyfall (DarkGrey Remix)

Bárki bármit is mondjon számomra DarkGrey remixe viszi a prímet a 'Skyfall'-hoz készített számtalan változat közül. Persze nem sokkal előzte meg Clark Kent & Oscar Daniel átiratát de mégis, ez valahogy közelebb áll a szívemhez.

Boys Noize - Rocky 2 (The Catevari Edit)

The Catevari szokásához híven az új évet is egy mocskos változattal nyitja. Boys Noize 'Rocky 2'-jének megspékelt editje az ukrán fiatalember facebook oldaláról ingyenesen letölthető.

szombat, január 5

Dizzee Rascal - Bassline Junkie

Mit is lehetne elmondani egy olyan klipről, melyben Dizzee Rascal egy próféta, aki Mózes két kőtábláját utánzó hangfalakkal, Jehova tanúi módjára kopogtat, utcákat járva hittérit. Nincs szükséged drogokra sem semmilyen káros szenvedélyre hisz a basszus megment téged, légy hát te is basszusfüggő. Dizzee tanai röviden ebben foglalhatóak össze.
Egy biztos, mind a zene, mind a klip nagyon betalál!