kedd, június 26

Dr. pR.! - The Shadow Of Reality EP


Személy szerint már nagyon rég írtam a blogra, pláne ilyen témában, de ami késik az nem múlik. Ez alkalommal egy eddig még kevésbé ismert magyarországi producer/dj munkásságát szeretném bemutatni nektek.
Jaskó Tamás alias Dr. pR.! 2009-ben kezdte magát mélyebben beleásni a zene világába és a szokásokkal ellentétben a producerkedéssel kezdte, majd ezt természetszerűen követte a dj szakma iránti érdeklődés. Már eddig is több száz meg nem jelent muzsikát tudhat a magáénak, de munkássága most ért el egy igazi mérföldkőhöz, hiszen sikerült annyi mennyiségű és olyan minőségű zeneszámokat készítenie, amelyekből összeállíthatta első kislemezét. Ez a megjelenés nem köthető egyetlen kiadóhoz sem, mivel állítása szerint szeretne a saját lábán elindulni a sikerhez vezető rögös úton.
Az öt számból álló kiadvány három teljesen saját szerzeményt és 2 remixet tartalmaz, stílusát tekintve pedig a Chill/Dubstep kategóriába tartozik. A készítő javára írandó az is, hogy a komplett lemez teljesen ingyen letölthető.

Ha megtetszik nektek bármelyik szám akkor nem felejtsétek azt megosztani barátaitokkal, hiszen így is segíthetitek egy feltörekvő tehetség pályafutását.

Dr. pR.! elérhetőségei:
Facebook: https://www.facebook.com/doctorpr
Soundcloud: http://soundcloud.com/doctorprdub

0 megjegyzés: