kedd, október 18

Volta - It Comes in Waves EP


Nem mondanám, hogy az acid-house harmadik virágzása is bekövetkezik -az első az 1980as év vége, a második 1995 körül volt- viszont várható, hogy egyes 'régmúltban' menő stílusok alapjai újra előkerülnek és ráncfelvarráson mennek keresztül. Elhamarkodott lenne kijelenteni azt, hogy akkoriban jobb, minőségibb vagy értékállóbb zenék készültek viszont semmiképp sem volt ennyire telített a piac és az internet erejével akkor még semmit sem akartak a torkunkon lenyomni. Ezért is örömteli dolog ha valaki nem az éppen aktuális hullámot kívánja meglovagolni -lásd Scooter visszatérő dubstep lemeze...elég ciki- hanem felvállalja azt ami igazán neki fekszik, bármilyen stílus is legyen az.
A fiatal Kanada-i producer, Volta sem foglalkozott az éppen aktuális hype-al és első kislemezét, amely a Raving Loony Records gondozásában november 10-én lát majd napvilágot, öt igazán egyedei kicsit techno, kicsit rave és kicsit acid-house hangzást produkáló számmal pakolta meg. Az "It Comes in Waves" első előzetesét itt meg is hallgathatjátok.

It Comes in Waves EP Preview


Egy meglepetés viszont még a legvégére maradt, mivel Volta egy exkluzívan letölthető alkotással kedveskedik csak az ECHO blog olvasóinak!

Volta - Ich Willen Deine Liebe

DOWNLOAD [mediafire]

0 megjegyzés: