szerda, április 27

Noise Invaders "Time" EP


Régebben sokszor volt olyan érzésem, hogy de jó lenne ha az úgymond háttérbe szorított elektronikus zenei irányzat a reflektor fény közepébe kerülne és nem számítana elvont stílusnak. Teltek múltak az évek és láss csodát mára a csapból is Skrillex folyik Bárány Attila helyett (ha csak Magyarországra akarok vonatkoztatni). Viszont ennek az lett az eredménye, hogy az elektro, mint stílus felhígult, mindenki mindenkit akar lemásolni, egyediségét pedig egyre jobban elveszti. Ezért is örülök mikor napi több száz új szám után néha egyedire akadok, ami valami megfoghatatlan dolog miatt kilóg a többi közül és nem azt a "megszokott", néha már elcsépelt sablon hangzást nyújtja. Ilyen például Noise Invaders a 80as évek neon fényes diszkók hangulatát idéző nagyszerű "Time" kislemeze, amely május 30-án lát majd napvilágot a Mako Records gondozásában. Az EP két remixet foglal még magában, Proxy funk-kal vegyített és Matt Walsh & Paul Gala acid-es hangzású változatát.


2 megjegyzés:

"Teltek múltak az évek és láss csodát mára a csapból is Skrillex folyik Bárány Attila helyett (ha csak Magyarországra akarok vonatkoztatni)"

Ezzel személy szerint nem értek egyet, bármennyire is szeretnék.

Ez a vokóder meg bizony felüdülés :)

Kedves Krabby !

Természetesen amit írtam azt a saját tapasztalataimra alapoztam, így érthető módon erről mindenkinek megvan a saját véleménye. Ami ettől eltérő is lehet :)

Üdv,
Mike