szerda, március 23

Metalectro + slaminA = www.metalectro-music.com



A hatásos cím mögött több hónap komoly munkája húzódik meg, hiszen nemrégiben útjára indult a teljesen megújult Metalectro.
Kezdetekben csak wordpress motort használó oldal hamar túlnőtte önmagát és ahhoz képest, hogy még "újonc"-nak számít a zenés blogok között mostanra az egyik meghatározó elektronikus zenével foglalkozó oldallá fejlődött. Rengeteg jó zene, kiváló interjúkkal megtűzdelt igényes bejegyzések, viszont az új oldallal új tárlatok és lehetőségek nyíltak meg. Ezek közzé tartozik a hamarosan elinduló exkluzív mixsorozat, melynek első részét a már az ECHO blogon is sokszor felbukkanó slaminA készítette.
Továbbá a Metalectro szervezésében remixversenyek is várhatóak. Az első ilyen megmérettetésről bővebben a bejegyzés alján olvashattok.

Nem is szaporítom tovább a szót, csekkoljátok minden nap ezt a nagyszerű oldalt, hogy még több friss zenével legyetek gazdagabbak.

Metalectro + slaminA = http://www.metalectro-music.com/



Mint már említettem van egy remixverseny is a Metalectro és a THaF Records közös szervezésében, ami The Hats "Ghost House Beats" című számát célozza meg.
További információért látogassatok el IDE.

0 megjegyzés: