hétfő, november 22

Thot "Moved Hills" (The Remixes)


Köztudott, hogy jelen állás szerint az elektronikus stílus aduásza a metálos hangzás, sokan meg is lovagolják ezt a hullámot, kihasználva az őrület által kiváltott torz hallást, mely szerint mindegy mennyire nem jól sikerült az a szám vagy a remix, de ha metál van benne akkor ez kit érdekel. Persze ez a jelenség minden stílusban felüti a fejét csak, mint lenni szokott ezzel együtt jár az adott stílus teljes kifacsarása és értékének elvesztése.
Vannak kiemelkedő darabok, mint például az alapkőnek számító Bloody Beetroots "New Noise" remixe vagy Ikki "Wait and Bleed" rebeatje, de a túlzó többséget képviselő alkotásokat csak a kezdeti fellángolás szülötte és az egyszer elmegy kategóriát erősíti.
Thot által készített "Moved Hills", számomra egy kiemelkedő darab, mégsem ismerik világszerte és nem ez folyik a csapból is. Kár pedig egy igazán nagyszerű darabról és annak még nagyszerűbb remixeiről van szó.
Mellesleg ha úgy érzed Te többet tudnál kihozni ebből a muzsikából, ne tétovázz hiszen a bárki számára elérhető hangminta csomag alapján saját változatodat is megalkothatod.

Thot "Moved Hills" (The Remixes)
Moved Hills (In Slow Motion Remix) [DOWNLOAD/LETöLTéS]
Moved Hills (Colonel up and Mister down Remix) [DOWNLOAD/LETöLTéS]
Moved Hills (Néant Remix) [DOWNLOAD/LETöLTéS]
Moved Hills (Stolearm's ill monster remix) [DOWNLOAD/LETöLTéS]
Moved Hills (TeenageSinTaste Remix) [DOWNLOAD/LETöLTéS]

0 megjegyzés: