csütörtök, november 25

Így láttuk Mi: The Bloody Beetroots Death Crew 77 @ Studio 2010


A Death Crew 77 jellemzését nehéz pár, puszta szó mögé zárni. Sokak szerint ők hozzák el a jövőt és művészet amit csinálnak, egy életstílus megtestesült ikonjai. Koncertjeik hangulata hűen tükrözi a zenekar által képviselt nagyon változatos, főképp az instrumentális alapokra épített zenei stílust. Színpadra lépésük után csak sejted, hogy itt valami nagy dolog van készülőben, de amint a lágy intro véget ér és Rifo a szájához emeli a mikrofont, már mindenki ugrásra, tombolásra készen állva, kezét a magasban tartva csak a jelre vár, hogy végre elszabadulhasson a pokol. Ez a forgatókönyv a tegnapi nap Budapesten a Hajógyári szigeten be is következett. Ott voltunk, láttuk, hallottuk és legfőképpen éreztük, milyen hatással van a zene egy arra kiéhezett tömegre, tegyük hozzá jó néhány ember arcán azért látszott a meglepődöttség, melyről sugárzott a "Jézusom hova kerültem" gondolat. Ital locsolás, cipő letaposás, egymás nyakába ugrálás és pogo minden mennyiségben. Hiába volt V.I.P jegyünk ez az amiért mindenképpen érdemes elhagyni a V.I.P részleget és befurakodnod magad az első sorokba. Két órán át tartó fenomenális party hangulatban lehetett része minden résztvevőnek. Bátran kijelenthetjük, ezért egész életünkben hálásak lehetünk a szervezőknek.
Viszont úgy érezzük nem lenne tisztességes ha pár egyszerűen orvosolható hibáról ne ejtenék néhány szót, ez nem fika csak építő jellegű kritika lenne. Az első és legfájóbb dolog az, hogy Bloody-ék leléptével együtt véget ért a bulivarázsa is, mert egy, a ma már lassan mindenhol hallható afterpary következett, fény és egyéb effektek nélkül. Már fél egykor azt hittük, hogy hajnali négy van, mert annyira ellaposodott a dolog. Higgyétek el, mi akik hónapokat készülünk nagy-nagy izgalomban egy jó buli reményében és oda-vissza 400km-t kocsikázunk, azért ez kicsit fájó pont.
Nem beszélve a VIP témáról, hogy felesleges dolog volt megvenni, mert érte semmit sem kaptunk amire számítottunk volna. Most ne egy ingyenes VIP "DJ simogatóra" vagy drága dolgokra gondoljatok, de ha elmegyek egy meccsre a jegyet elrakom emlékbe. Itt viszont se egy nyakbaakasztó, se egy levonó vagy egy welcome drink sem várt minket. Az egyszerű "VIP"(???) (max. 10 forintos) karszalagról ne is beszéljünk, amin még a rendezvény neve sem volt feltüntetve. Ezek filléres dolgok lennének, amit azt hiszem jogosan elvárhattunk volna a jegyünkért cserébe.
Az afterzenéről csak annyit, hogy legyen DJ a talpán aki képes egy ekkora kaliberű koncert után a tömeg kedvében járni és a szintet tartani, de 21-re felesleges lapot húzni, ha Death Crew 77 hazament, nem kell utánuk egyből a "New Noise"-t pörgetni, mivel ezt már ők megtették...

Összegezve egy tökéletes Bloody Beetroots Death Crew 77 bulinak lehettünk részesei a Noise Life és a Fame szervezésében, melyre egész életünkben emlékezni fogunk, ha újra jönnek mi ott leszünk. Csak olaszaink hazamentével a lendület is oda veszett.

Partyfotók.:
- antropos.hu
- partyzoo.hu
- partynews.hu



(külön köszönet a videók készítőinek)

0 megjegyzés: