szombat, november 13

Cosmic Gate - Exploration of Space (Spencer & Hill Remix)


Lefogadnám mindenki életében van egy pillanat, egy zeneszám amire később visszagondolva, azt mondhatjuk: Na igen ekkor vagy ezzel elkezdődött valami. Életem egyik mérföldköveként igazán a 2003-mas évet tekintem amikor teljes mértékben eldőlt, hogy az eddig hobbi zenehallgatásból mániákus zeneimádat lesz. Olyan producerek hatása váltotta ezt ki belőlem, mint Dj Dean, RMB, vagy Cosmic Gate. Napjainkra az idő múlásával és a stílus igény változásával sokan eltűntek a zenei élet mélységesen nagy süllyesztőjében. Egyszerűen egyesek már nem képesek felvenni a versenyt a kor új igényeivel vagy ha egy másik szemszögből nézzük a dolgot akkor ennek az "eltűnésnek" az is lehet az oka, hogy egyesek pedig nem akarnak átváltani a nevükhöz fémjelzett stílusról egy másikra, ezért inkább átadják a helyüket a tenni akarás vágyával felfűtött új generációnak. Akik azért néha nosztalgiából előveszik elődjeik egy-egy nagy művét, leporolják a korosodó muzsikát és új köntösbe, remixbe öltöztetik.
Mára már a szakma öregének számító Cosmic Gate-ről ugyan ez nem mondható el, hiszen napjainkban is nagyon aktívak, viszont engedtek a változásnak és áttértek a progresszív műfajra.
Örök kedvencemet az "Exploration of Space"-t nemrégiben pár remixer kezelésbe vette és általuk megszületett a szám 2010-es változata. A Remixes kislemezről igazából a Spencer & Hill változatot emelném ki, mert ez egy teljes mértékben kiemelkedő újragondolás lett.



Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player


0 megjegyzés: