péntek, október 15

Accepted #1 (Blackie)

Sziasztok!

Nem is olyan rég megjelent itt a blogon egy bejegyzés, melyben a BalotaNetrádió nevében arra buzdítottam mindenkit, aki a zenén keresztül szeretné bemutatni magát a nagyvilágnak, hogy jelentkezzen hozzánk műsorvezetőnek. Hálisten már az első nap szép számmal jöttek a jelentkezők üzenetei. Sajnos jópárat el kellett, hogy utasítsunk minőségbeli hiányosságok miatt, de ők se csüggedjenek, hiszen kellő kitartással lehet fejlődni.
Felhívásunk természetesen továbbra is él és várjuk jelentkezéseteket a booking@balotanet.com mail címre.

De ami ennek a poszttnak igazán a tárgyát képezi az az, hogy bemutassam nektek az első jelentkezőnket, aki megfelelt az általunk állított minőségi követelményeknek.
Ő Attila, művésznevén Blackie, aki Pécsen él és 2006-ban kezdett el érdeklődni a zenei pálya iránt és 2008-ban komolyabbra fordult kapcsolata a muzsika világával. Jelenleg egy blognál és egy angol webrádiónál tevékenykedik ebben a szakmában. Élőben egyenlőre az iskolája által rendezett bulikon csodálhatjátok meg tehetségét.
Attila műsora Október 23-án indul Blackie's Brainf*ck címmel és minden Szombaton 19 órától House, illetve Ducth House muzsikákkal fogja kényeztetni hallgatóink dobhártyáit.

Blackie promo mixét itt csekkolhatjátok ti is: http://www26.zippyshare.com/v/8280014/file.html

Üdvözlettel: Dna (B.N.R. Team)

0 megjegyzés: