szombat, június 19

Sharam OUT NOW!!!


Aloha!!!
A Sharam-ra és Dubfire-re osztódó Deep Dish Sharam nevű alkotó eleme most aztán igazán elhalmoz minket új megjelenésekkel.A post ezért két részben számol be mi is az amik miatt érdemes lesz az ő zenéire bulizni.
Felvezetésként essen szó a 2010-es Fifa World Cup Shakira által jegyzet himnuszának a Waka Wakának a remixéről.Mivel a Dél-Afrikai Köztársaság rendezi, ezért a zene hangvétele is ehez hűen nem mellőzi a tribálos hangzást, tehát congákból itt ipari mennyiségben fogunk kapni.Egy igazi hangulatos nóta lett tele vidámsággal és jól táncolható ütemekkel.Szakállas barátunk nem volt rest és mindjárt három editet is készített így mindenki kedvére válogathat a mixek közül, melyek az Arena mix, ebben Shakira hangja is felcsendül, a Cape Town és a Joburg dub amelyek egy-egy instrumentális verziói a feldolgozásnak.




Na, de térjünk a lényegre!
Mike Rulz kollégám már beszámolt Sharam Mach 1 nevű EP-jéről, most pedig örömmel jelenthetem be, hogy itt a 2. és nagyon üt.
Úgy ahogy az elsőn lemezen, a Mach 2-n is két track kapott helyet. Az egyik a "M.I.T.T". nevű nóta amihez nem kell semmilyen kábító szer, ez maga a drog, nincs pihenés csak az elszállt veretés. Egy nagyon feszes ütemre fekszik rá a gyönyörű, rekedtes női hang és lényegében ez a főmomentuma végig a zenének, amit a tökéletesen felépített hangszerek olyan jól kísérnek, hogy büntetés kikapcsolni ezt a zenét. Én még Sharam helyében rányomtam volna az album borírójára azt is, hogy csak szigorúan éjfél után, mert ez tényleg szétver, de nagyon.
A másik nóta a "One Night" már egy más világot képvisel, hangzása elég sötét és teljesen kitekert hangszerek szólalnak meg benne. Nagyon lehúzza az emberről a bőrt főleg ha rossz a kedve, mert elég depresszíven hat, de semmi gond vele ha teljesen szétcsúsztál ebben a zenében tökéletesen testet ölteni érzéseid.

Hola!!!



0 megjegyzés: