szerda, június 2

Ingyen, jót ??? Persze !


Napjaink internetes kultúrájából az "ingyen, pontosabban legálisan ingyen és jót" fogalom kicsit háttérbe van szorítva. Ezzel nem arra akarok célozni, hogy ezentúl minden előadó szorgalmazza a kiadója felé számai ingyenes letölthetőségét, mert természetesen nekik is meg kell élni valamiből. Viszont mindig jól esik látni amikor egy jó zenét legálisan le lehet tölteni kiváló minőségben. Az pusztán már csak a véletlen műve, hogy az elmúlt egy hétben három nagyszerű muzsikával is gazdagodhatott az élelmesebbek repertoárja.

A múlt hónap végén Mustard Pimp-nak köszönhetően egy ingyenesen letölthető Shinichi Osawa átdolgozásukkal nyerhettünk betekintést a június 15-én érkező “Rock Paper Scissors" EP-be.


Majd a JunoDownload ajándékozott meg bennünket egy ERICK MORILLO, EDDIE THONEICK muzsikával. Amely a house zene szerelmeseinek igazi csemege.


És végül, de nem utolsó sorban, hogy a lágyabb hangzást kedvelők se maradjanak ki a jóból, számukra ajánlanám How To Destroy Angels ingyenesen letölthető, debütáló EP-jét.


















0 megjegyzés: