péntek, május 7

DJ Ludmilla @ MEN 2010


Ezekben a napokban zajlik a miskolci egyetemi diákélet egyik legjelentősebb eseménye, a Miskolci Egyetemi Napok (MEN). A rendezvény négy napja alatt jó pár híres DJ és zenekar is fellép, úgyhogy egyik haverommal én is ellátogattam a 2010-es MEN-re. Végig néztük az aznapi programot és elsődleges célpontnak a hazánkban és külföldön egyaránt jól ismert DJ Ludmilla fellépését tűztük ki. Igaz az idő nem a mi pártunkat fogta, mivel reggel óta kisebb szünetekkel szakadt az eső, de úgy látszik ez senkit sem tántorított el attól, hogy a meghallgassa kedvenceit. Estei 11 órás érkezésünkkor már javában tartott a Belga koncert, de mi inkább egy másik helyet a "BOON Party Arénát" választottuk Ludmilla jöveteléig. Mentünk, csápoltunk, hallgattuk a sok jó techno, house muzsikát de egy idő múlva eléggé monotonná vált.
Közben elmúlt éjfél, Ludmilla fél egyre volt kiírva de várható volt, hogy lesz csúszás, azt viszont még álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a fél egyből fél három lesz. Türelmesek voltunk kivártuk, meg is érkezett. Gyors hangolás után már tolta is amire oly rég vártunk. Elsősorban szinte pogózva hallgattuk Ludmilla eszméletlen szettjét, melyben hemzsegtek a jobbnál-jobb, húzósabbnál-húzósabb elektro-break muzsikák: Noisia "Machine Gun"; The Bloody Beetroots "Warp 1977"; The Subs "Mitsubitchi"; MGMT "Kids" stb.
Teltház volt a közönség tombolt, nem csoda, hiszen ezeket a zenéket nem lehet lötyögve hallgatni, igaz a szett végére már mindenkin meglátszott a strapáltság. (bár nem csak az embereken a ruhákon is, például a leugrált cipőmön :D KÉP1; KÉP2)
Mindent egybevéve a késést leszámítva nagyon jó és emlékezetes party volt, aki teheti látogasson el mindenképp a rendezvény utolsó két napjára.
A fellépők listáját itt olvashatjátok.





ui.: amint végzek a saját videóim konvertálásával felrakom a blogra azokat is !

Kapcsolódó Linkek.:

- MEN [WEB]
- DJ Ludmilla [Myspace]

2 megjegyzés:

Jó lehetett! :)
Idén (sajnos) másra kell koncentrálni a pénzem, mint a MEN...
14-én Metallica, 21-én GTRONIC!!! :D Amint lesz vhol fellépésem, tőlem is kaptok durvát ;)

GTRONIC-ra még nekem is kell koncentrálni a pénzem, bár a vizsgaidőszak az ami inkább a zavaró tényező :S