hétfő, május 31

Az olasz konyha: WASABI !


Aki egy kicsit is jártas a gasztronómiában, a cím láttán egyből elgondolkozik azon, hogy a wasabi nem is olasz cucc, hanem egy japán torma. Akkor én meg itt miről beszélek, ráadásul egy zenei blogon?
Jogos !
Viszont nyugodjon meg mindenki senkit sem akarok itt a növényekkel untatni, hanem inkább rátérnék egy újabb maszkos egyénre kinek származása, MADE IN ITALY.
Ma már egyre jobban a köztudat részévé vált, hogy nem csak a rock bandák tagjai bújnak maszk mögé egy-egy fellépés alkalmával (pl. Sklipnot), hanem a DJ szakma néhány képviselője is valamivel az "arctalanság" titokzatos álcáját részesítik előnyben. Bloody-ék a pókemberből származó Méreg maszkban, aztán a hamarosan kis hazánkba látogató Cyberpunkers-ék paintball kelléke és még sorolhatnám az "egyszerűbb" technikákat, amiket manapság oly nagy szeretettel használnak (arckendő, törülköző, sál stb.)
Aztán itt van nekünk a már említett olasz gladiátor képmásunk, WASABI. Nézegettem a képeit de kreativitásom a gladiátoroknál kimerült, mert ha jobban szemügyre vesszük ez nem egy egyszerű hoki maszk, amit Jason is hordott, mert a szemrész egy kis dróthálóval meg van spékelve.
Dizájn kalandozásom befejeztével, rátérnék a zenei stílusra.
Az igazat megvallva csak a szettjei és a facebook oldala után tudtam megállapítani, hogy mit is képvisel, mivel az első száma még csak most fog megjelenni "KillerKing" címmel. Az Elektro-Thrash stílusjegyeit viselő muzsika üdítő színfoltja lesz az elektronikus zenei világunknak. Az enyhén templomi hangulatot idéző orgona dallamba beleszőtt sejtelmesség figyelemfelkeltő erejét kihasználva minden másodperc egy pillanatra hosszabbnak tűnik. Viszont WASABI nem ad elég időt számunkra a merengéshez, hanem ahogy lecseng dallam máris átveszi a helyét a mozgalmasabb szintetizátoros "zúzás".



Kapcsolódó Linkek.:
- WASABI [Myspace]

0 megjegyzés: