csütörtök, április 1

Vajon mi lesz az SHM új számának címe ? + Jay Legend story.


Miami Beachen múlthéten került megrendezésre az egyik rangos zenei esemény a Winter Music Conference (WMC, március 23-27), ahol debütált az új Swedish House Mafia szám. Bemutatása óta megy is a találgatás, vajon mi is lesz a szám címe, néhány pletyka szerint "Gangstar" vagy "Gangsta" lesz a befutó. Viszont Sebastian Ingrosso állítása azt nyilatkozta, hogy az új SHM számnak még nem adtak címet, ezért nem lehet "Gangstar" vagy "Gangsta" a címe.
Ahogy a track elnevezése úgy a megjelenési dátum sem ismeretes. Addig viszont meg kell elégednünk a live felvételekkel és a mixekből kivágott részletekkel.




Ráadásként pedig egy tuti tipp azok számára akik rendszeresen elküldik promo albumukat vagy számukat menedzsmentre, de csak ritkán érkezik rájuk visszajelzés. Ilyenkor természetesen felmerül a kérdés mindenkiben: Talán meg sem kapta ! vagy Talán bele sem hallgatott !
Egy amerikai úriember, név szerint Jay Legend másképp gondolkodott, várás helyett inkább a tettek mezejére lépett. Míg Sebastian Ingrosso az autójára várt Jay leszólította és a kezébe adott egy CD lemezt. Amire saját és Dj partnere, Matt Silver kreálmánya volt ráégetve. Akaratossága meghozta gyümölcsét, hiszen a CD tartalmát azóta nemcsak Sebastian hanem a teljes Swedish House Mafia is pörgeti szettjeiben.


Most pedig exkluziv betekintést nyerhetünk a CD tartalmába.
Vox Trot (Original Mix)- Matt Silver by Matt Silver
Matt Silver - Vox Trot (Brisboys Remix) by Matt Silver
Sub Focus- Move Higher (Matt Silver Remix) *16bit Aif* [Download] by Matt Silver

Kapcsolódó Linkek.:
- WMC [WEB]
- Sebastian Ingrosso [Myspace]
- Swedish House Mafia [Myspace]
- Matt Silver [Myspace]
- Jay Legend [Myspace]

via houseplanet.dj

0 megjegyzés: