szerda, április 14

Luke Porter and Medway-Clarity


ALOHA!!!

Most egy nagyszerű angol duó Luke Porter és Medway közreműködéséből megszülető számot fogok bemutatni ,amely a progressive house és a trance határvonalán foglal helyet.
A londoni székhelyű srácok valami elképesztően jó nótát raktak össsze.Sodró lendület és emellett dallamos hangzás a főbb jellemzői a lemeznek.Kiállások nem tördelik a zenét inkább csak egy kellemes kis dallam felcsendülése vesz vissza a tempóból.
Ez egy olyan track amit leginkább a set közepében tudnék elképzelni ahol szükség van egy kis pihenőre ,de anélkül ,hogy a lendület nagyon visszaesne ,ilyen zenét mindig nehéz találni ,nos ez egy ilyen nóta.
Az főmomentuma a számnak egy pörgősebb és vékonyabb hangszerrel életrekeltett lead amit a kisérő grooveok nagyszerűen egészítenek ki ezzel is tökéletesen táncolhatóvá téve a zenét.
A korongon helyet kapott még az RTFM című track is ami stílusában ugyan azt hozza mint a Clarity ,bár kicsit inkább a mélyebb hangzást részesíti előnyben.Valamint még egy-egy remix ,CID Inc. az RTFM-hez és Michael Casette a Clarity-hez készített feldolgozást
Az EP-t a Microcastle kiadó terjeszti és éppen április 13.-án az az tegnap jelent meg.
Végezetül további jó szórakozást és az ECHO meg legyen veletek!!!
Hola!!!

A számok az EP-n található sorrendben jönnek a playerben.

0 megjegyzés: