Eleven:Eleven - Mesmerize

11:11 hallani és megszeretni!

Patient Zero - Dead Star EP

Tökös trash-elektro kislemez!

GTRONIC - Chocolate Starfish

Belga kedvencünk ingyenes trackje!

Blaster - Denethor EP

Június 4-én érkezik Blaster legújabb kislemeze DJ Antention, V and Z, Mr Wesh és Dead C.A.T Bounce remixeivel karöltve.

hétfő, augusztus 31

Lange feat. Sarah Howells - Let It All Out


Üdv mindenkinek !

Egy számomra eléggé tetszetős számot mutatnék most be nektek, ami a "Let It All Out" címet viseli. Ez a track Lange és a gyönyörű hangú Sarah Howells közösén született meg. A páros nem most először dolgozik együtt, ugyanis a nagysikerű trance muzsikát az "Out of the Sky "-t is ők alkották. Elég sok helyen kritizálják is emiatt a "Let It All Out"-ot mondván ,hogy az "Out of the Sky" nyomában sem érhet. Ezt mindenki döntse el szerintem magában, egy biztos egyáltalán nem hasonlít egymásra a két szám.
A "Let It All Out" már inkább az elektronikus-trance és a club hangásvilágát képviseli, a vokál ugyan nem túl "bőszavú" ezért a Let It All Out sor ismétlése néha a monotonság érzetét kelti és sok benne a lassú elnyújtott rész. De ezek ellenére egy nagyon jó kis muzsikával állunk szembe, ami szerintem sokak kedvence lesz. Ha már beszéltünk a vokál negatívumáról akkor pozitívumnak mindenképpen megemlíteném az instrumentális részt , a lágy gitár hangzást és az ezt követő progresszív ütemet.




Üdv.: Mike Rulz !

vasárnap, augusztus 30

Gregor Tresher - The Life Wire


Hi there!!!A mostani post egy igen csak tehetséges producer legújabb megjelenését hivatott bemutatni.Az illető pedig nem más mint Gregor Tresher ,aki mondhatni a techno koronázatlan királya-legalább is számomra mindenképp :).A szeptember 15.-én megjelenő The Life Wire Part 1 nevezetű EP-n 3 dal kapott helyet az Escape to Amsterdam és a The Life Wire két darab verziója-egy original és egy remix.Amit igazán kiszeretnék emelni erről az EP-ről az a The Life Wire eredetije ami egy őrületesen jó zene.Aki szerette az A Thousends of Night-ot az ezt imádni fogja.A zenében van egy nagyon minimális vokál ami jó technóhoz méltóan csak kiegészíti a már meglévő hangszereket semmi mondandóval nincs felruházva.A dal egy epikus ,igazán elszállós része a zenének ,amit úgy tudnék leginkább szavakkal jellemezni ,hogy az egész táncoló közösség egy emberként merül el benne és félelem nélkül fullad akár bele is ,mert annyira magával ragadó.Ami pedig a leginkább ütősebb része a számnak az a Tresher számaira jellemző funky-t idéző bassline ,amitől egyszerre lesz dallamos és lüktető a dal.Végezetül pedig csak annyi ,hogy jó szórakozást az Echo bloggal!!!
Gregor Tresher - The Life Wire by Fullbass

szombat, augusztus 29

The ECHO Show 28.









Sziasztok, ismét én vagyok a soron következő az ECHO-ban , így most tőlem találhattok egy újabb mixet itt a blogon. A mix tech/minimal műfajban készült ,melynek címe: The ECHO Show 28. Mixed by Stephan - 20.00 @ 27-08-2009. Akinek eddig nem volt szerencséje meghallgatni a mixet az a lejátszó alatt a "download/letöltésre" kattintva le tudja tölteni.
Jó mix hallgatást ;)


The ECHO Show 28. Mixed by Stephan - 20.00 @ 27-08-2009


DOWNLOAD/LETÖLTÉS

Track list:
1. Astrix - sex style (astrix master)
2. Torben Boswich - I Move On Style of Eye Remix
3. Depeche Mode - Peace (Spartaque Private Dub)
4. Menini & Viani feat. Christian Key - La La Land (Noferini Original Vibes Mix)
5. SQL - Distorted Reality - Daniel Marques Remix
6. Afrojack - Music Is Magic (Magic Mix)
7. Autistic - I Like It - Original Mix
8. Cedar M - Stupid Winter (Original Mix)
9. Butch - Earth (823s Crackpots In The Field Remix)
10. Kiko - musco
11. Extrawelt - unter tage
12. Audiojack - Japan 4
13. Marcie, Hakan, Sandro Peres - Not enough
14. Bjork - Hidden Place (Zuul Remix v3)



Kövekező héten Mike Rulz pörgeti a legjobb zenéket az ECHO Showban.

Hallgassátok minden nap a Balota Netrádiót: http://balotanet.com


Üdv. Stephan

szerda, augusztus 26

Sebastian Leger-Bubbly/Discotech


Helló kedves Echo blog olvasók!Most egy általam igazán nagyra becsült francia DJ/producer trackjeit fogom megosztani veletek ,aki nem más mint Sebastian Leger.A két legújabb megjelenése pedig a Bubbly és a Discotech. Ha valakinek nem mondana semmit a frank úriember neve akkor annyit érdemes megjegyezni róla hogy olyan műveket jegyez mint a The Beautiful People vagy személyes kedvencem a Marina.Remixerként is nagy elismertségnek örvend ,dolgozott fel például már a Daft Punk-nak is ,többek között a One More Time-ot és az Around the World-öt.Most pedig essen szó a két zenéről amik a tech house műfaj sajátosságait viselik magukon.A Bubbly inkább egy kicsit játékosabb hangvételű szám egy nagyon tekerős basslineal.Vokál egyáltalán nincs benne ,de mégsem válik monotonná mert a kiállások ,olyan ütemben törik meg a muzsikát amely végig lendületben tartják azt ,nem fárad el a végére az ember és nincs az az érzése ,hogy úristen ez a zene már órák óta szól pedig csak hét perces a szám.A Discotech-ben már megtalálható egy nagyon minimális vokál de ez inkább csak amolyan effekt a zenében ,nincs semmilyen mondani valója.Ehhez társul egy pattogós alap ritmus amely nagyon jól illeszkedik a zenébe.Nagy pihenők nincsenek de mégsem ununk rá ,mert az összhatás hangszerelésben ,olyan jó ,hogy végig leköti a figyelmünket.A két zene egy lemezen került megjelenésre augusztus 26.-án.Befejezni pedig mivel mással is fejezhetném be mint ,hogy az Echo legyen veletek!!!!!

Sebastian Leger-Bubbly
Sebastien Leger - Bubbly by Fullbass
Sebastian Leger-Discotech

kedd, augusztus 25

Légy Te is producer !


Sziasztok !

Gondolom már sok zenekedvelőben felmerült az a kérdés: - Vajon a "nagyok" hogy csinálják. Nos erre már létezik rengeteg fórum és oktató videó is, én is rengeteget olvastam és láttam is már de mindig van valami új. Ezúttal Murphy Cago kollégám mutatta meg hogy az általam nagyrabecsült Sander van Doorn mégis hogy csinálja.
Jó szórakozást a videókhoz, érdemes megnézni.






Üdv.: Mike Rulz !

Spencer Parker - Never Stop The Action (Damian Wilson Re Edit)


Üdv Mindenkinek !

2009.08.31-én napvilágot lát a brit house producer, Spencer Parker legújabb száma mely a Never Stop The Action címet viseli. A szám magában hordozza a klasszikus house stílusjegyeit. Az üteme lassú de mégis mozgalmas amire egy kiváló retro hangzású vokál illeszkedik.
Egyszerűen imádni való kis muzsika.

Spencer Parker - Never Stop The Action (Damian Wilson Re Edit) (RiP)
Spencer Parker - Never Stop The Action (Damian Wilson Re Edit) by Mike_Rulz

Dzsem vol. 01 - PARTY


Dzsem Vol. 1. - 2009.08.28. Péntek!

Fiúk lányok! Elérkezett a várva várt pillanat!
Jó pár éves szünet után újra összeállt a régi csapat.
Igaz új nevünk lett az electronation nevet leváltottuk dzsemre!


Az első bulink 2009.08.28.-án lesz megrendezve Miskolcon
a Tiszai sas borozóban! Tiszai PU. mellet!
Kezdés: 21:00
Beugró: 200HUF

Egyelőre a fix fellépők:
Hero Dash
Humi

Hamarosan elérhető lesz a dzsem.hu címen a weboldalunk is.
Üdv: Dzsem, Humi.

hétfő, augusztus 24

The Bloody Beetroots - Romborama


Sziasztok !

A legutóbbi ECHO Show ban mint ismeretes Humi volt a házigazda ahol ismét a legagyamentebb elektronikus számok fülltanui lehettünk. A masszív egy órás mix eredménye egy olyan számra való felfigyelés lett aminek az albuma holnap azaz Augusztus 25-én lát majd napvilágot.
Az album alkotói a két olasz származású úriember akiket a zenei világ The Bloody Beetroots néven ismer, zenei stílusok elég masszív sokaknak kommersz is lehet. Az általuk képviselt stílust röviden úgy fogalmaznám meg ,hogy a dallamot és a vokált ötvözik az elektronikus műfaj legkülönfélébb módosulataival, mert számaik között megtalálhatóak a teljesen lágy, dallamos, lassabb tempójú alkotások, de ezek mellet ott vannak a sokak számára csak "zajnak" nevezett pörgős és agyament masszív trackek. Ez az új "Romborama" nevet viselő albumra is jellemző lesz.
Számomra az egyik legígéretesebb számnak az Anacletus ígérkezik.

The Bloody Beetroots - Anacletus

The Bloody Beetroots-Anacletus by Mike_Rulz
The Bloody Beetroots - Mother

The Bloody Beetroots - House-N°-84


Egy régebbi postnál megismerhettük milyen is egy buli a The Bloody Beetroots-al.


szombat, augusztus 22

Ralph Laurentius feat. Kal-El – Her Name Is Music


Helló mindenkinek!!!A mostani postomban szereplő dal szerzője Ralph Laurentius aki Hollandiából pontosabban Eindhovenből származik-a focirajongóknak talán már fel is tűnt ,hogy a hely magyar vonatkozással is bír ,de ezt inkább most hagyjuk nem ez a feladata ennek a blognak csak zárójelben jegyeztem meg.A Netherlandi úriember egyébként elég sokrétű az elektronikus tánczenét illetően ugyan is techno ,house ,de még minimális zenéket is ír.A zene maga ,amely-nevezzük nevén a gyereket-a Her Name Is Music nevet viseli ,szintén ezt a sokrétűséget tükrözi.Van egy kis tech beütése a tracknek ugyan akkor a vokál eléggé fogyaszthatóvá teszi mindenki számára ,bár ettől vokál centrikus sem lesz .Tehát amolyan vokális tech house nóta ez ,amely igazán a kiállásban teljesedik ki Kal-El nagyszerű hangjával és az alatta dünnyögő zseniális dallammal.Tehát bátran merem ezt a muzsikát mindenki számára ajánlani ,aki igazán összeakar melegedni partnerével a parketten mert főleg az ének szövege ezt sugallja és a végig sodró lendület is tökéletes segítség ebben.A zene egy EP-n jelent meg augusztus 18.-án amin megtalálható egy rádió ,egy original ,egy instrumentális és egy deepdub változat illetve még 2 remix.Roger Sanchez repertoárjában már meg is található a lemez ,mert ő már megjelenés előtt játszotta így ez szintén garancia a minőségre.A végére pedig csak annyi ,hogy mindig olvasd a The Echo Show blogot!!! Ralph Laurentius feat. Kal El-Her Name is Music(original mix) by Fullbass

The ECHO Show 27. Mixed by Humi


"Senkiháziak kezében van a popszakma"

Sziasztok!
Kicsit sokkk volt a nyár: Hegyalja, egy 7 Fonyód, Azfeszt... áááááá Warfész!
Elkészült a következő ECHO Show by Humi,
emerkettősen "zene tomboláshoz" :D

Kedvencek:
"Warface" by Jakes / D*minds Remix -> tyúbvideó
"1971" by Trumpdisco
"Anacletus" by The Bloody Beetroots -> album aug. 25-én!
"Who Are You" by The Proxy / Trumpdisco Edit
* bonus: "Who Are You" Bloody Beetroots Remix video

The ECHO Show 27. Mixed by Humi - 20:00 @ 21.08.2009
[~135bpm/60:56/85,7MB/192kbps/mp3]

[DOWNLOAD] (4shared)

Tracklist:
01. Fatboy Slim - Right Here Right Now (Humi Pop'ed Intro/Trumpdisco)

02. Sharam Jey ft Nik Valentino - In My Blood (Mom & Dad's Remix 2)
03. Gary Go - Engines (A1 Bassline Remix)

04. Trumpdisco - 1971

05. Gigi Barocco - The Rhythm (Original Mix)

06. Ollie! & Bare Noize - Dancing In The Dark (VIP)

07. 3 Is A Crowd - What Is A DJ? (Second Version)

08. The Bloody Beetroots - Anacletus

09. The Proxy - Who Are You (Trumpdisco Edit)

10. X-Press 2 - London Xpress (Tim Healey vs Marc Adamo Remix)

11. Foreign Beggars - Hit That Gash (Itchy Naan Re-Rub)

12. Rampage - War (Blatta & Inesha Go To Luanda Remix)

13. Fall Out Boy - I Don't Care (Tommie Sunshine & Mightyfools Rmx)

14. Busy P - Pedrophilia (Djedjotronic Remix)

15. HighBloo - Effective

16. Lee Coombs - Future Sound Of Retro (2008 Remix)

17. Defunct! - Fokkin Lekker (Kyle Watsons Motherland Remix)

18. SGDT - Daretwo

19. Mightyfools - Jack My Trombone (Sound Of Stereo Remix)

20. Jakes - Warface (D*minds Remix)


Üdv: ˇ[-][_]|]]|ˇ aka Humi


Jövőhéten Stephan kolléga!

Füleljetek: 2009.08.27-én 20:00-tól http://balotanet.com

warfééész!

hétfő, augusztus 17

Paul van Dyk feat. John McDaid - Home


Hello Mindenki !

Paul van Dyk
legújabb Single lemeze a Home végre kikerült a zenei piacra így mostantól már nem csak a nagy nevek (mint pl.: Armin) pörgethetik a szettjeikben hanem bárki más számára elérhető. A szám vokálját John McDaid adja, akinek érzéki hangja szinte áthatja az egész számot. Természetesen a Vinyl nem csak a PvD remixet tartalmazza ,hanem emellett megtalálható a Wippenberg és Cosmic Gate változat is. A további remixek is hamarosan napvilágot látnak .
Az igényes zene kedvelői ismét nem fognak csalódni ;).

Személy szerint a legjobban a Cosmic Gate remix tetszett.

Paul van Dyk feat. John McDaid - Home (Cosmic Gate Remix) RiP
Paul van Dyk feat. John McDaid-Home (Cosmic Gate Remix)--Rip--theechoshow.blogspot.com by Mike_Rulz

Paul Van Dyk - Home (Pvd Radio Mix)


Bónuszként pedig a dalszöveg.:
The people poured their concrete floors,
And built their churches and their walls,
They painted pictures of their hopes and fears on them.

A single look, a tiny touch can change the system, it's enough,
And I can see it all in you love.

And your eyes explode with light, explode with light,
I'm covered in your light.

My home is where you are,
In every beat, in every beat we're closer.
My home is where you are,
In every beat, in every beat we're closer.

They fashioned streets out of the rock,
And struck up statues to their gods,
And hung out flags on every corner they made.

We are charged, spoiling to go,
You bring me back back to where I'm from,
A billion molecules all lined up.

And our hearts are pulsing with life, Pulsing with life, we're pulsing with life.

My home is where you are,
In every beat, in every beat we're closer.
My home is where you are,
In every beat, in every beat we're closer.

szombat, augusztus 15

The ECHO Show 26

Tiszteletem !

Hát csapatás, veretés, fejrázás, fülfogás , a végén pedig összeesés mert elfáradt a lábunk. Körül-belül ezekkel a szavakkal tdnám leírni az ECHO Show 26. részét, amelynek hangulatáért főleg Lazy Rich és Miles Dyson alkotásai felelősek, mint a tracklistből is kiderül.
Hallgatási hangerővel vigyázni, nehogy valaki fül-orr gégészeten kössön ki, vagy teljesen leformázza a szürkeállományt :P!

Ha lemaradtál a műsorról az az alábbi linkre kattintva le töltheted, vagy akár meg is hallgathatod amixet.

The ECHO Show 26. Mixed by Dna - 20.00 @ 13-08-2009


DOWNLOAD

Tracklist.:

1. Daniel_Merriweather - Change (Dirty Monkeez Remix)
2. Lazy Rich - Disco Ballistic (Original Mix)
3. Lazy Rich - Funkjet (Original Mix)
4. Electric Soulside - Moulin Rouge (Lazy Rich Mix)
5. Electric Soulside - Moulin Rouge (the Afterschool Special Mix)
6. Rossell ft. Emmma - Dancing With Strangers (Miles Dyson Mix)
7. Slyde - Frequency (Miles Dyson Remix)
8. The Loops Of Fury - Flick A Switch (DJ Dan & Mike Balance Mix)
9. Miles Dyson - Track From Hell (Electrixx Remix)
10. Miles Dyson - Outro (Original Mix)
11. Josh The Funky 1 - Its The Music (Miles Dyson Remix)
12. Simian Mobile Disco - Audacity Of Huge (Dekker & Johan Remix)


Jövő heti agykárosító adagunkat Humi
fogja szolgáltatni! Be Carefull! Ó-Core :D

Üdv.: Dna

szerda, augusztus 12

HUMI, HUMI !?!?! :D


Most az egyszer nem írok semmit ;D
Mégis , de csak annyit hogy a következő videóban a nyugalom megzavarására alkalmas jelenetek találhatóak,
mindenki csak a saját felelősségére nézze meg !
Mellesleg a szám címe GTRONIC - Iron Man.


kedd, augusztus 11

Sziget 2009 !



Sziasztok !

Holnaptól elkezdődik Magyarország legnagyobb zenés fesztiválja a Sziget fesztivál (Augusztus 12-17) ! Szokás szerint a rendezvény kezdése előtt egy nappal azaz ma is az úgynevezett "nulladik nap" van.
A rendezvény kitűnő hangulatát a rengetek külföldi és belföldi fellépő garantálja.
Nem is emelnék ki most senkit sem a hírességgek közül mert nagyon sokan vannak. Így a FELLÉPŐK LISTÁJÁT ITT olvashatjátok.
Plakát Nagy.




Jó szórakozást a résztvevőknek !


hétfő, augusztus 10

Sour Grapes - Stay for Now


Sziasztok !

A napokban egészen pontosan Augusztus 5-én végre hivatalosan is napvilágot látott Sour Grapes legújabb száma a Rising Music gondozásában. A Stay for Now címet viselő szám bombaként robbant be a house világába, az Original változat mellet a promón még a Lake & LYS Remix és a Sandro Monte Remix található meg.

Sour Grapes - Stay for Now (Original Mix)


vasárnap, augusztus 9

Belocca and Soneec-The Secret


Üdv mindenkinek a the echoshow blogon.Új vagyok a bloggerek közt és ezentúl az én postjaimat is olvashatjátok.Első blogom témája nem más lenne mint két honfitársunk közreműködéséből-Belocca and Soneec-megszülető The Secret című dal.A zene stílusa tech house és ennek fényében egy nagyon dögös és lüktetö ütemet kapunk a muzsika alá amely végig garantálja a jó hangulatot a táncparketten.Jók az ütem váltások ami garantálja ,hogynem lessz monoton a zene.A grooveot ami végig uralja a zenét jól kiegészítik a trible-ös dob témák.A kiállások is ezt a feelinget hozzák nagyon hangulatosak és nem törik meg a szám dinamizmusát.Tehát csak így tovább fiúk ez egy nagyon nagy track lett és csak annyit tudnék még hozzá fűzni végezetül ,hogy olvasd még a the echo blogot ha ilyen jó zenéket akarsz hallgatni.


Ronald Jenkees - Disorganized Fun



Sziasztok !

Talán az Úriembert akit most meg is neveznék vagyis Ronald Jenkees-t legelőször Humi barátom blogján láttam ,mint "Genious" aka Ronald Jenkees címmel írt postban. Ezután elkezdett jobban érdekelni Ronald kiléte és rájöttem hogy nem egy egyszerű "producer" aki zenéket ír, hanem ő maga a zene, mivel akkora átéléssel, örömmel és óriási szakértelemmel írja zenéit ,hogy erre nem sok ember képes a világon.
Számára a zene nem munka melyért pénz kap hanem egy "FUN" egy móka, egy mulatság.
Különösebben nem feszegetném az életét ,de meg kell hagyni aki nem vett zongora leckéket hanem mindenre magától jött rá az nem lehet más mint egy GÉNIUSZ.

Eddig összesen két albuma jelent meg ,a második album a Disorganized Fun címet viseli és július 31-én látott napvilágot 11 nagyszerű számmal.
Aki szereti az igényes és különleges dallamokat annak ez az album kötelező darab.
Kiemelném az albumról az egyik kedvencemet mely a Guitar Sound címet viseli ;-D

Ronald Jenkees - Guitar Sound



A Youtube videó hogy is készült ez a fenomenális szám !
(érdemes a többi számáról készült videót megnézni)



Zárszónak pedig ennyit még idéznék Ronaldtól.:
Music Sharing:
While I won’t be hating on anyone who shares my music, I hope that
everyone will keep it in mind that I’m an independent artist. I make
most of my music from scratch and I'm not signed to any record label.
However, if you know someone who has no way of paying for my music,
please feel
free to give them a copy. I'd rather someone hear my music than not.


Ezzel a szöveggel röviden mindent leírt napjaink legjobban felfújt dolgáról a zenemegosztáról. Röviden (dúrva fordításban) azoknak akik nem értenek angolul.:
Nem haragszik (mármint Ronald) azokra akik megosztják a zenéit, mert számára fontosabb az hogy meghallgassák a zenéit akár azáltal hogy valaki megosztotta ingyenesen, minthogy ne halljon róla senki sem.



péntek, augusztus 7

The ECHO Show 25.


Sziasztok !

Eltelt az egy hónap így ismét szerény személyemet hallhattátok az ECHO Show belül, a legjobb trance és progressiv trance zenékkel.

Jó szórakozást !

The ECHO Show 25. Mixed by Mike Rulz - 20.00 @ 06-08-2009


Tracklist.:

1. Danny Elfman - Opening (Mike Rulz 'Whos the Terminator' Intro Edit)
2. W and W - Chronicles (Original Mix)
3. Re-Ward - My Moves (Original Mix)
4. W and W - System Overload
5. Marco V - Solitary Confinement (feat. Khashassi) (Extended)
6. Craig Gallon - Laser (Flip Nenes Remix)
7. Sander van Doorn Pres. Purple Haze - Bliksem (Original Mix)
8. Bloc Party - One More Chance (Tiesto Remix)
9. Dj Preach feat. Matthew Ryan - American Dirt (Raver Concept Mix)
10. Greg Nash - Summer Overture (Original Mix)
11. Push - Universal Nation (Guy Mearns Remix)
12. Heatboyer - Happy Ending (Heatbeat and Randy Boyer Mix)
13. Richard Durand - Into Something

Jövőhéten ismét Dna kollégám pörgeti nektek a legjobb elektronikus muzsikákat !

Üdv.: Mike Rulz !

Moby - Mistake (Remixes)


Sziasztok !

Nem olyan rég megjelent Moby új albuma Wait For Me címmel. Az albumon lévő 16 nagyszerű szám közül a Pale Horses és a Mistake máris a remixerek és a zenerajongók kedvence lett.
A Mistake promója a napokban látott napvilágot viszont egyes remixeket mint például a nagyszerű Funkagenda remixet még nem tartalmazza. A teljes Mistake Remixes csak ezután fog megjelenni ezekkel a remixekkel.:

1. Mistake (Lifelike Remix) (7:12)
2. Mistake (Yuksek Remix) (4:55)
3. Mistake (Maxime Danglers Remix) (7:53)
4. Mistake (Maxime Danglers Dub) (7:53)
5. Mistake (Darbruck And Klein Remix) (6:12)
6. Mistake (Funkagenda Agenda) (8:08)
7. Mistake (Soundfly System-Rusty Egan Remix) (6:47)
8. Mistake (Davide Rossi Re Work Instrumental) (3:37)

ezek közül Funkagenda remixe tetszik a legjobban ezért ezt is emelném ki.
Moby - Mistake (Funkagenda Remix)




hétfő, augusztus 3

Sultan & Ned Shephard - Roads Under Ramallah


Sziasztok !

Amikor azt mondom ,hogy Sultan és Ned Shapherd akkor aki egy kicsit is jártas a zene világában egyből egy mély ,magával ragadó ,dallamos zenei stílus képviselőire gondol.
A két Canada-i úriember ezúttal is kitett magáért új szerzeményükkel a Roads Under Ramallah-al. Egy belevaló deephouse szám tárul elénk ,melynek dallama valami fenomenális .
Megjelenési dátumról még semmien érdemleges információt nem lelni.

Értékelés.: 10/9 !





Sultan & Ned Shephard - Roads Under Ramallah (RIP)