vasárnap, november 15

Daso and Pawas-El Paso


Sziasztok!

Amikor először hallgatok meg egy zenét mindig az első ami eszembe jut róla az ,hogy milyen érzelmeket váltana ki a ha én ezt elkezdeném játszani mondjuk egy klubban.
Amikor ezt az zenét elindítottam akkor azt gondoltam ,hogy ez a szám jó később mikor már kicsit jobban beindult akkor már azt hogy ez a szám ku**a jó és mikor a legvégén neki gyürkőzött akkor pedig azt ,hogy ez a szám @&#%$ jó.Tehát körülbelül így épül fel a zene.Kicsit vissza fogottan és ,ahogy Mike Rulz kollégám mondaná elhitetve ,majd aztán piszkosan szét csap ,jobb ,mint az LSD :P.
Az alkotók két német úriember Daso és Pawas ,akik leginkább minimál és techno nótákat jegyeznek.A track EP-je november 12 látott napvilágot a Brise Recordsnak hála ,SŐT ,Pawas közzé tette az original verziót Sound Couldon is.Az EP-n az eredetin kívül még három remix található ,ezek már sokkal jobban húznak a minimál vonalhoz.
A számról még annyit elmondanék ,hogy egy nagyon erős lábdob-bassline kettős az alap amit profin megkomponált grooveok egészítenek ki.A fő attrakció egy congadob szóló ,amit effektek és más egyéb változtatások tesznek még érdekesebbé ,változatosabbá ,egyedibbé.
A legvégére pedig csak a kötelezőt tudom nyújtani mint mindig ,olvasd az The Echo Show blogot és biztosan nem fogsz csalódni.
ALOHA!!!

El Paso - Daso & Pawas (Brise records) by pawas






2 megjegyzés:

Hát kollega ez tényleg olyan szám ami már akkor megy amikor a társaság annyira matton van hogy nem tud magáról, szerkezete és a kiállások annyira jól épülnek fel hogy egyszerűen HÚÚÚÚZZZZ az egész. Felemel-megrázz-és-földhözvág majd megnyugtat a végére.

Ez így igaz ,nem hiába Németország a techno hazája Európában.