szombat, október 31

Chris Cortez - FSOT (Future Sound Of Trance)


Hello Mindenki !

Kicsit már megszokottá vált ha valamilyen Trance esemény himnuszáról van szó akkor mindenkinek egyből az eszébe az a név jut ,hogy RANK1. Természetesen jogosan hiszen olyan nagy zenék mint a Such Is Life (2001es Sensation himnusz), L.E.D (2009es Trance Energy himnusz) vagy a legutóbbi slágerük a Symfo (2009es Sunrise Festival himnusz) alapján mindenki rájuk gondolna, de most nem így történt mivel egy szintén holland (imádom ezt a nemzetet) honfitársuk alkotott egy hatalmasat, névszerint Micha Brom, művésznevén: Chris Cortez. Eddig csak a háttérben alkotó producer/dj-re nem nagyon figyeltek fel, egészen a "FSOT" című számának a megjelenéséig. Ahogy megjelent ez a track a DJ Fausto által alapított XSIF Records egyből felkarolta és elindította a sztár-djk világa felé.
Novemberre már be is van jelentve egy új ütős szám az "Asha" és elkészül Chris hivatalos honlapja is (www.chriscortez.nl).

A "Future Sound Of Trance" nagysikerét nem is mutatja semmi sem jobban annál hogy ezt a számot választották meg a Trance Nation hivatalos himnuszának és olyan nagy nevek mint Judge Jules vagy W&W játszák a szettjeikben. Eddig még egy remix készült belőle ami Artento Divini nevéhez fűződik.

Chris Cortez - FSOT (Future Sound Of Trance) (Original mix) [RiP]
Chris Cortez - FSOT(Original)-Rip by Mike_Rulz

Chris Cortez - FSOT (Future Sound Of Trance) (Artento Divini remix) [RiP]
Chris Cortez - FSOT(Artento Divini remix)-Rip by Mike_Rulz



Üdv.: Mike Rulz !

0 megjegyzés: