kedd, május 26

Radiohead vs Heatbeat - Everything is Louding (Heatbeat Edit Mix)


Sziasztok !

Mostani postom számát már lehet a trance műfaj kedvelői közül sokan hallották mivel van már vagy 4-5 hete hogy először bemutatták, viszont akkor még nem akartam egyből írni róla mert semmilyen információm nem volt még erről a trackről.
Vártam ,vártam de még mindig semmi úgyhogy nem halasztom tovább. Sajnos a megjelenési dátumról végképp nem lelni semmilyen infót.
Ez a mush up az Everything is Louding címet viseli melyet egyes mixekben Heatbeat Edit Mix-ként vagy Chochicho Mash-Up-ként lehet meglelni (mellesleg Heatbeat macskáját Chochicho-nak hívják :D).
Mondjuk úgy az előadók pedig Radiohead és Heatbeat . A vokál és a dallam alapját Radiohead - Everything in Its Right Place című száma adja, Heatbeat ezt egészítette ki a trance hangzás világához megfelelő ütemmel.
Maga az egész szám letisztult, dallama és vokálja valami fantasztikus, ütemét és mozgalmasságát tekintve pedig egyáltalán unalmas.

Értékelés.: Amikor legelőször hallottam egyből megtetszett és magával ragadott, így rosszat egyáltalán nem tudok rá mondani, talán negatívumnak a minimális információt említeném amit a számról eddig közöltek. 10/9 !

Radiohead vs Heatbeat - Everything is Louding (Heatbeat Edit Mix)


0 megjegyzés: