szombat, április 25

The Prodigy - Warrior's Dance


Sziasztok !

Zene terén nem sok olyan példaképem van akire azt mondhatnám ,hogy az idő múlásával nem kopik a fényük és képesek mindig megújulni. Nos az egyik példaképem az elektronikus zene atyjának is mondható banda a The Prodigy. Nem is tartom fontosnak a banda kilétének és megjelent albumainak a boncolgatását ,mert akkora nagy hírnévvel rendelkeznek hogy felesleges a brit bandát bemutatnom.
Nemrégiben megjelenő Invaders Must Die albuma és a rajta lévő Omen című szám bomba ként robbant a zene világában. Ezek után azt hihetnénk ,hogy jön egy kis szünet míg új dallamokat komponálnak, meg mi is felébredünk az album által okozott sokkból. De ez nem így történt ugyanis 2009 május 11-én megjelenik az Invaders Must Die album harmadik kislemeze Warrior's Dance címmel. Melyen már jó pár nagyszerű remix lesz megtalálható az originál mellet.
A
Warrior's Dance kezdése lágy amire egy kicsit retro hangzást idéző vokál épül, talán azt hihetnénk ,hogy megússzuk ennyivel de nem a The Prodigy lenne ha a nyugodt rész után nem jönne egy mindent szétzúzó ütem.


Értékelés.: Annak fényében hogy az Omen mekkora sikert aratott a remixerek körében, bizton állíthatom ezt a számot sem fogják majd kímélni. A dallam rész a vokállal együtt nagyon el lett találva de az originálban az utána jövő részt már túl massivnak érzem. Viszont a Benga remixet már jobbnak találtam így 10/8-ra értékelem.


Mellesleg a klipje 10/10 :D

The Prodigy - Warrior's Dance


The Prodigy - Warriors Dance (Benga Remix)
LETÖLTÉS/DOWNLOAD







0 megjegyzés: