kedd, március 10

A R Rahman - Jai Ho (Wez Clarke Remix)


Sziasztok !

Talán a most következő postom zenéjét sokan ismerni fogják, főleg azok akik jártasak a filmek világában.
Ez a szám a legjobb betétdal díját is elnyerte az Oscar gálán , mint a Gettó milliomos (Slumdog Millionaire) betétdala és A. R. Rahman is megkapta a legjobb filmzeneszerzőidíjat. Na de hagyjuk is a filmek világát ,mert én ehhez annyira nem értek viszont a filmre én is kíváncsi vagyok, úgyhogy már ideje lenne megnéznem.
Ahogy a mondás tartja: Jó alapra jó építkezni ! ,így mondhatnám a remixernek Wez Clarke-nak már nem volt nehéz dolga, de ez nem igaz. Mivel aki hallotta az eredetit és a brit úriember remixét, annak egyből fel fog tűnni, hogy mekkora a különbség a két szám között, igaz a dallam megmaradt ,de már House-os alapokon szól tovább. Mind két részről profi munka ez a javából.
Nem is kell elemeznem az eredeti számot, mert azt már a film akadémia tagjai megtették és ők az igazán profik ebben. Talán ami sokaknak kommersz lehet azaz indiai vokál, de meg lehet szokni sőt kellemes is kiegészítve az instrumentális részekkel.
Sajnos még a remix megjelenéséről hivatalos adatot nem leltem, de Pete Tong a műsorában már 3 hete játssza igy lassan ki kellene jönnie.

Értékelés.: Ahogy említettem mind kettő profi munka ezért megérdemel egy 10/9-es pontszámot.

A R Rahman - Jai Ho (Wez Clarke Remix)



ui.: Tiga - Shoes postomnál a számot nem lehet lejátszani ,mert törölték (WTF?). Így arra kérnék mindenkit ,hogy akinek bármilyen észrevétele van pl: nem tud lejátszani egy számot vagy valami hibát lát fyrelease@gmail.com címem írjon nyugodtan és javítjuk (mert a komment rész még nem működik a blogon).


0 megjegyzés: