szerda, március 11

Bat For Lashes - Daniel


Hello mindenki !

Általában amikor zenétválogatok (ami napi szinten kb 2-3 óra minimum), mindig van egy olyan pont amikor már azt mondom magamban hogy még egy house vagy egy elektro szám és végem, mert bármennyire jó is az a zene egy időmúlva belefásul az ember hallása. Na ekkor szoktam berakni az ilyen számokat ,mint ami a mostani postom témája lesz. Meghallgatom vagy 2szer 3szor és már mehet is tovább a válogatás.
Akkor jöjjön is a mostani témám ami nem lesz más ,mint Bat For Lashes 2009. április 13-án megjelenő Two Suns albumának egyik száma a Daniel.
Maga az album stílusa Indie ,ami mostanában elég felkapott stílus a remixerek körében (pl.: Kid Cudi - Day 'N' Nite (Crookers Remix) ez is indie).
A Daniel című számnak viszont már megjelent a promója melyen megtalálható az Album verzió, az Instrumentális változat és az én kedvenc változatom a Cenzo Townshend Radio Edit.
Maga az egész egy lágy hangzású , szlengesen mondva "csajos" szám. Ezt onnan is tudom ,mert barátnőmnek nagyon bejön, tehát srácok csajnak ,asszonynak vagy hapsinak (ki hogy szereti) egyből megmutatni :D.
Tényleg jó kis szám, gyönyörű vokállal, szép instrumentállal szerelve, mellőzve az unalmas és felesleges részeket.

Értékelés.: Nekem nagyon bejön ez a szám így meg is kapja a jól megérdemelt 10/9es pontszámot.

Bat For Lashes - Daniel (Cenzo Townshend Radio Edit)


A blogra 128kbpses butított változat kerül fel ,
melyeket letöltés után 24 órán belül köteles vagy törölni !

Always support Artists and buy Original Material
& Please erase downloaded files within 24 hour !

0 megjegyzés: