csütörtök, február 26

Tash Feat Tiff Lacey - Sweet 17 EP


Sziasztok !

Bocsi mindenkitől ,hogy az elmúlt 2 napban nem írtam friss híreket de nem sok időm volt.
Mára próbáltam a trance-től elszakadni és egy house zenét keresni nektek, bevallom azért ez is húz a trance felé egy cseppet, bár hivatalosat a Beatporton Progressív Housenak van titulálva.
A Sweet 17 promója hivatalosan 2009 február 24én jelent meg. A szám készítőjéről nagyon sok dolgot nem tudok írni ,mert érdemes infót nem leltem róla ,most elégedjünk meg a nevével.: Tash.
Viszont a vokált éneklő Tiff Lacey már annál ismertebb, sok számnak ő énekelte fel a vokálját, példáúl a nemrég megjelent Cosmic Gate - Open Your Heart-on is ő énekel.
Mellesleg a Sweet 17 a Movement Recordings gondozásában látott napvilágot, a promón az original változat mellet még négy változat is szerepel.
Ha egy kicsit elemezzük a számot (most az original vocal változatra gondolok) egyből szembetűnik ,hogy nem éppen a vad ütemek és zúzós ritmusok tárháza, inkább egy lágy mondjuk úgy "lazulós" szám melyet a Lacey kellemes vokálja még jobban fokoz és érzékibbé tesz.
A remixei már inkább House-osabb hangzást produkálnak ,mint az eredeti változat.

Értékelés.: Igazi kis rádiós zene ,nem éppen ez a szám egy buli fénypontja de ezt nem is ott kell játszani. Hangzása és a szép vokál megérdemel egy 10ből 8ast.

sweet 17 (original vocal mix)

sweet 17 (salty dub)

sweet 17 (themi undergroove mix)

sweet 17 (logiztik sounds twisted mix)

sweet 17 (nas horizon mix)




0 megjegyzés: