szombat, február 28

Starsailor - Tell Me It's Not Over


Sziasztok !

Ma a mostani kedvencemet szeretném bemutatni neketek ami nem lesz más ,mint Starsailor új albumán lévő egyik szám, az album kezdő trackje. Azért még ne ugorjunk ennyire előre, előbb beszélnék egy cseppet az albumról. Hivatalos megjelenése 2009 március 9én lesz All The Plans címmel melyen majd 11 track lesz található és a Virgin Records gondozásában lát napvilágot.
Amúgy Starsailor egy britt rock banda így ez az album a house ,club és dance szerelmeseinek nem biztos hogy elnyerné a tetszését, hacsak nem lenne az ausztrál Thin White Duke vagy másik nevén Stuart Price, azért is emelném ki mindkét nevét ,mert ugyanis az All The Plans album első számából a Tell Me It's Not Over -ből készült egy promo amelyen az original változat mellet , Stuart Price, Thin White Duke remix található. A promón még van egy negyedik szám is amit most hanyagolnék (nem erről akarok blogolni) amúgy ez a szám Starsailor Featuring Ronnie Wood - All The Plans .

Tehát egy nagy kitérő után végre eljutottam az eredeti témámhoz vagyis Tell Me It's Not Over-hez. Amint említettem ebből a számból készült egy promó mely március 1-én lát napvilágot.
Thin White Duke remix kiemelkedik a promón mert ez egy jól sikerült house remix míg a promó alaphangja még mindig rockos kivéve ezt az egy számot.
Talán nem érdemes most beszélnem a hangzásról meg az egyéb dolgokról, mert ezt a bejegyzést már így is eléggé elnyújtottam , most az egyszer ezt rátok bízom :D

Értékelés.: Maga az eredeti szám is nagyon bejön, nagyon jó vokál pörgős zene, szép zongora szólóval. A remixek kiválóak így hamar meg is tetszett, emiatt ki is érdemel egy 10 ből 9eset (ami azért már nálam nagy szó).

Tell Me It's Not Over

Tell Me It's Not Over (Stuart Price Mix)

Tell Me It's Not Over (Thin White Duke Remix)


(a blogban 128kbpses butított változatot használok az eredeti 320asakat a válogatásaimban találod !!)


0 megjegyzés: