szerda, február 18

Snow Patrol - If There's A Rocket Tie Me To It (Marcus Schössow Remix)


Sziasztok !

Az elekro és house hullám után ismét egy trance szám kerül a nagyító alá.
Ha magát az eredeti számot nézzük akkor azt semmi képpen sem nevezhetnénk trance-nek mivel az előadó vagyis Snow Patrol egy Alternatív stílust játszó banda, igy az If There's A Rocket Tie Me To It sem íródhatott egyből trance stílusban, csak hogy egy svéd uriember névszerint Marcus Schössow felremixelte.
Ez a remix lett a mai blogom témája.
Aki csak számít ebben a műfajban az már premierként mutatja be ezt a számot a műsorában, példáúl Armin van Buuren, Ferry Corsten stb. A szám stílusáról felesleges beszélnem mivel már korábban leírtam ,hogy TRANCE.
Sajnos megjelenéséről még nem tudunk sok mindent, igaz Marcus Schössow myspace lejátszója szerint ennek a remixnek a Release Date-je vagyis a megjelenése 2009/01/01-én volt de ez hiába van kiírva amikor még Beatporton és egyéb ilyen oldalakon nem lelni a remixet.

Nah ennyi kitérő után elemezzük is ezt a számot , mint minden trance ez is jó pörgős, de nem a progressív műfajt képviseli ami mellesleg egyre nagyobb teret hódít a trancen belül. Mivel az original szám vokális igy a remixben is megmaradt ez a hangulatos és szép férfi vokál.
Jók az átvezetések a vokálról a trances ritmusra.

Értékelés.: Most 10ből 7et adnék mivel az eredeti szám, magában is megállja a helyét persze nem a trancen belül, de ami igazán megadja az alaphangját a számnak az a vokál és a vokált nem Marcus Schössow készítette , ő "csak" a trances alapot írta hozzá.




0 megjegyzés: