péntek, március 6

Arnej – Dust in the Wind (Intro mix)


Sziasztok !

Ma ismét egy trance zenét mutatnék be nektek, ami a Dust in the Wind címet viseli és a producer nem más ,mint Armin van Buuren kedvenc zenekészítője .: Arnej .
Mellesleg Arnej kanadai származású és más előadókhoz hasonlóan , ha más stílusban játszik vagy ír zenét akkor más nevet használ. 8 WONDERS ha trance, Arnej ha progressív és végül Arney S ha progressív vagy house stílusban zenél, de a Arnej-ként ismert a legjobban.
A zenéi mindig nagy sikerűek és olyan kiadók adják ki mint például az Armada vagy a mostani trackje a Dust in the Wind Coldharbour gondozásában jelenik meg.
Maga az egész szám egy dallamos progressív trance zene, kitűnőek a kiállások a számban és ami nagyon fontos.: VAN BENNE ERŐ. Hangzása hasonlít a szintén kitűnő They Always Come Back-hez , most a basszusra és lágy hangzásból a keményebb hangzásra átváltásra gondolok.
Sajnos a megjelenéséről még nem találtam értékelhető adatot igaz egy Deep Dub változata már régebb óta van amit játszanak is a nagyobb nevek, de erről az intro verzióról nem tudunk sok mindent.

Arnej – Dust in the Wind (Intro mix)


Értékelés.: Talán a negatívumként annyit tudnák mondani hogy hallottam már jobb dallamot is de összességében nem egy felejthető darab, ezért 10 /8-at kap.




0 megjegyzés: