csütörtök, február 12

F.L.G. - Amplifier/Pink Bird


Sziasztok !

A tegnapi blogbejegyzésemben már említettem a hollandok nagyszerű tehetségét a zenekészítés terén. Ezért nem is akarlak titeket ezzel untatni úgyhogy "in medias res" vagyis vágjunk a dolgok közepébe. Tehát mai kiszemeltem F.L.G ha valakinek még nem esett volna le ,hogy ez minek is a röviditése annak elárulom , Fedde Le Grand. Ez a tehetséges holland fiatalember a mindenki által ismert Put Your Hands Up-ja és sok más ismert zenéje után ismét nagyot alkotott. Amely az Amplifier címet viseli (a Pink Birdről kicsit később beszélek).
Ennek a zenének a promója hivatalosan 2009.02.11 én jelent meg F.L.G. - Amplifier/Pink Bird címmel Toolroomrecords gondozásában.

Szóval jöjjön akkor aminek jönnie kell, a két zene boncolgatása.
Először is az Amplifier.
Nincs benne semmi vokál csak, egy ütemes elektrós groove, mely néha már a monotonitás érzetét kelti (vagyis bennem legalábbis), de ettől függetlenül hangzása és ritmusa mégis erőteljes. Stílusa hivtalosan Techno de szerintem ez inkább valami Progressív írányzatot képvisel az Elektro Houseon belül.




A promó másik trackje a már említett Pink Bird. Nem ez az elsődleges zene a promón és nem is ezt játszák a legjobban. Igazi premiernek az Amplifier-t szánták.
Ez a track ,mármint a "Rózsaszín madár" stílusa Tech House, hangzásában van egy kis vokál szerű szövegdarab ami az egész zenén végigvonul. Ritmusban már változatosabb ,mint az Amplifier de ha szavazni kellene én még mindig az Amplifier mellet voksolnék.
(de ezt mindenki döntse el magában ha akarjátok hozzászólásként írjátok meg hogy szerintetek melyik a jobb)



Ennyi volt mára, további szép estét mindenkinek !


0 megjegyzés: