Eleven:Eleven - Mesmerize

11:11 hallani és megszeretni!

Patient Zero - Dead Star EP

Tökös trash-elektro kislemez!

GTRONIC - Chocolate Starfish

Belga kedvencünk ingyenes trackje!

Blaster - Denethor EP

Június 4-én érkezik Blaster legújabb kislemeze DJ Antention, V and Z, Mr Wesh és Dead C.A.T Bounce remixeivel karöltve.

csütörtök, augusztus 23

Major Lazer - Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors

Major Lazer "Major Lazer Frees The Universe" albumát beharangozó lazulós "Get Free"-hez érkezett egy faszántos videoklip. Rögtön beleszerelmesedtem!

Trumpdisco - War Horn (Official Video)

kedd, augusztus 21

Bare - Altitude (Scion AV - OFFICIAL VIDEO)

Bare öt számot tartalmazó és egyben ingyenesen letölthető "Altitude" kislemezének címadója kapott most egy klipet a Scion Audio/Visual-nak köszönhetően. Szeletelős dubstep a javából.


Retrodice - Scream/Once Again EP

A most következő bejegyzés két dolog miatt is igazán közel áll a szívemhez. Először is, mert magyar producerek készítették ezzel is példázva, hogy idehaza igen is létezik minőségi elektro szcéna, akikre érdemes lesz majd a jövőben odafigyelni, még annak ellenére is, hogy nem róluk szólnak a főbb magyar zenés oldalak cikkei. Másodszor pedig Retrodice első kislemezén helyet foglaló "Scream" miatt, ami fiatalkorom egyik nagy kedvencét a Progress Pres. The Boy Wunda "Everybody"-t dolgozza át. A MMAN Recordings-nál augusztus 29-én érkező EP még egy számot a "Once Again"-t tartalmazza, amely a "Scream" hasonlóan ugyan olyan horzsolós, mocskos filthy hangzást produkál!


Továbbá egy régebbi elmaradásom szeretném ezúttal pótolni hiszen, leveleztem a srácokkal és már érett egy bejegyzés amire sajnálatos módon sohasem jutott idő, de ami késik nem múlik szóval szóljon hát Retrodice "Undead" előzetese [vedd meg ITT].

macrowave - Metamorphosis (Ravolution Remix)

Macrowave "Transmutation" kislemezéről szóló bejegyzésünk bővelkedett remixekben, viszont tizenkilencre lapot húzva Ravolution is elkészítette a saját átiratát és nyert! 

hétfő, augusztus 20

OMGITM Supermix Aug. 2012 - Mixed by GTRONIC

Az augusztusi szupermix széria új epizódját ezúttal GTRONIC szolgáltatta. A belgával készített interjút OMGITM oldalán ITT olvashatjátok.

Tracklist
00:00 Jan Driver - Peaker
03:45 Clouds - Gang 49
07:45 Autoerotique - EKG
10:16 Rob Marmot & My Digital Enemy - African Drop (Tom Staar Remix)
14:01 Joachim Garraud & Alesia - Nox (Mercer Remix)
18:35 Gtronic - Iron Man (Fool Remix)
22:39 Albin Myers - Hells Bells
25:46 Felguk & Dirtyloud - Nudge
28:33 DJPunish - Industrial Sound
29:49 Gesaffelstein - Belgium
31:50 Roevy - Raum (Dunjinz Remix)
36:04 Myam Myam - Solidity (Ego Troopers Edit)
37:33 Digitalism - Technorama
39:08 Deadmau5 - Maths
43:45 Mightyfools - Vega (Modek's Hyper Mix)
47:30 Mads - Anxiety (Blood Eagle Remix)
51:05 Gtronic - Sergeant Bass (Vocal Mix)
55:45 Gtronic - Chocolate Starfish

Feed Me - Little Cat Steps (Original Mix)

A mai napon jelent meg Feed Me "Little Cat Steps" című újdonsága a mau5trap-nél, melynek előzetesét már pár nappal ezelőtt hallhattunk Annie Mac műsorában, most viszont teljes hosszában is megfülelhető.


Ráadás videó a Future Music Magazin-tól, amiben megtekinthetitek, hogyan is készült Feed Me bámulatos vizuálja.

vasárnap, augusztus 19

Andrea Valenti - My Superhero

Andrea Valenti-től már jó néhány üzenet érkezett a The ECHO Show címére, amiben mindig valami újdonságot hallhattam. Az idő múlásával érezhető volt a fiatalember fejlődése, stílusának kifinomulása, így igazán elérkezettnek éreztem az időt, hogy szüntelen fáradozásának egy bejegyzéssel adózzak.
Legutóbbi száma még kritikus szemmel is bátran sorolható a jól sikerült alkotások közzé, hiszen a "My Superhero"-ban felcsendülő, újra és újra felépülő, kellemes gitárszóló a breakekkel kiegészülve nagyon változatos, kiegyensúlyozott összképet alkot.

csütörtök, augusztus 16

Felix Cartal - Tonight Feat. Maja Ivarsson (Remixes)

Nem kicsit bejövős ez a Felix Cartal cucc! A "Tonight" originálján kívül a Dim Mak kiadványán még hallhatjuk AutoErotique, Botnek, Hot Mouth és Jay Fay remixét is. Persze a Kasey Lum által rendezett klipről se feledkezzünk meg!


Justrock - Rave On (Les Strobelights Rage Remix)

Les Strobelights kiváló "Rave On" remixe abszolút kedvencemmé nőtte ki magát az elmúlt egy napban. Számtalan meghallgatás után sem bírtam ráunni erre a remek trash-elektro átiratra.


Extra tracknek mindenképp megemlíteném Justrock "Cocaine Bitches" újradolgozását!
DOWNLOAD

Zedd - Spectrum (Official Music Video)


szerda, augusztus 15

ARMA - Eternity EP

Az "Ostem" és a "Passion" után újabb két számmal jelentkezik ARMA, melyet ezúttal is az Ayra Recordings hivatott kiadni. Ahogyan az várható volt a mai napon megjelenő "Eternity" EP főképp a breaks vonalán helyezkedik el, viszont ha magát a címadó számot nézzük, akkor egy felemelő nyárias dallammal vegyített, mondhatni ibizai hangulatot ébresztő alkotással van dolgunk. A "Bad Dream" már más tészta, hiszen egy kicsivel visszafogottabb mégis engem sokkal jobban magával ragadott.


szombat, augusztus 11

Joachim Garraud & Alesia - Nox (Official Video + The Boomzers Remix)

Dim Mak kiadványként érkezett Joachim Garraud & Alesia kislemeze, a "Nox". Maga a remixlemez az originál mellett még négy változatot tartalmaz, amely közül a remixverseny nyertes olasz duó, The Boomzers átiratát emelném ki.
Plusz, tegnap debütált a friss és ropogós hivatalos videoklip!


Emalkay - Bring It Down (Official Video)

Tedd magadévá Emalkay legújabb szerzeményét azáltal, hogy a hivatalos oldalán megadod az e-mail címed és máris töltheted a nagyszerű "Bring It Down"-t!

péntek, augusztus 10

You Killing Me - Goodbye (Official Video)

Az elmúlt kiadványok tapasztalataira alapozva lassan megszokhattuk, hogyha új szám bukkan fel You Killing Me háza táján, ahhoz előbb vagy utóbb, de inkább előbb egy klip is készül. "Goodbye" című újdonságuk esetében is ez történt!

szerda, augusztus 8

The Dirty Papy - Welcome Space EP

Michael Weiss, Nico Smith és Jonathan Laroche, avagy The Dirty Papy nemrég kiadott és egyben ingyenesen letölthető "Welcome Space" kislemezéről csemegéznék. Elsősorban Monophonique kegyetlen remixét emelném ki, hiszen ennek hallatán enyhén szólva összecsokiztam magam. Viszont az EP-n még megtalálható  Yck Fou és Crazy Puppet's remixe is.

csütörtök, augusztus 2

szerda, augusztus 1

TAI - Lose Yourself (Official Video)

Új nap, újabb videó érkezett a Dim Mak Records-tól. Hosszasan gondolkoztam azon, hogy vajon a TAI "Lose Yourself" klipnek van-e esetleg bármiféle mondanivalója, viszont a szolidan letakart cickókon kívül semmilyen más lényeget nem láttam. Mindenesetre a maga a zene és a hozzákészült videó az a tipikus párszor nézhető és hallgatható slágernek tűnik, amitől ugyan nem lesz emlékezetes a nyár, viszont felpörget az unalmas óráinkban.