Eleven:Eleven - Mesmerize

11:11 hallani és megszeretni!

Patient Zero - Dead Star EP

Tökös trash-elektro kislemez!

GTRONIC - Chocolate Starfish

Belga kedvencünk ingyenes trackje!

Blaster - Denethor EP

Június 4-én érkezik Blaster legújabb kislemeze DJ Antention, V and Z, Mr Wesh és Dead C.A.T Bounce remixeivel karöltve.

szerda, február 29

Kavinsky - Road Game (F.O.O.L Remix)


1 millió soundcloud lejátszás és 20 000 facebook rajongó után F.O.O.L hálája jeléül megajándékozott bennünket a kiváló Road Game remixével.

Hantise - Despotic Freak Show EP (Preview)


Alex és Jerome duójából álló Hantise sokszor bizonyított névnek számít a trash-elektro berkein belül. A két francia srác tehetségét már számos alkalommal volt szerencsénk megcsodálni, viszont legnagyobb örömünkre erre megannyi lehetőségünk lesz a jövőben is, mert április elejére ígért Despotic Freak Show kislemezükkel újabb csapást mérnek a hallójáratainkra. Az előzetes hallatán nem egy könnyen felejthető EPről van szó, persze az sem mellékes, hogy a SHAX TRAX-nél érkező kislemezhez olyan neves előadók készítettek remixeket, mint F.O.O.L, Bullwack, The Phat Crew vagy éppen Spunker!

High Contrast - The Agony And The Ecstasy feat. Selah Corbin


High Contrast The Agony And The Ecstasy számához készült videót a közelgő klipválogatásba szántam, viszont amióta felkerült az internetre mindennap meghallgatom és megnézem, ezért úgy döntöttem nagyon is megérdemel egy különálló blogbejegyzést, mert ez aztán ott van a toppon.

Creecha - U & I (Beaton Remix)


Lefekvés előtt mindenképpen csekkoljátok Beaton visszafogottabb tempójú, de annál vonzóbb atmoszférával rendelkező remixét, amely Creecha U&I című számához készült.

kedd, február 28

The Synthworks - Überdistort!


The Synthworks srácai ismét hozták a formájukat! Überdistort kislemezük már elérhető az iTuneson, ehhez a tőlük megszokott stílusban készült is egy nagyon vagány promó videó, amit most megtekinthettek.

Madeon - Icarus


Minden elismerésem ezé a 17 éves francia srácé, egyszerűen csak ámulok, hogy ilyen fiatalon mennyire kiforrott számokat képes kreálni. Itt van például a nemrég megjelent nu-disco bombája az Icarus. Minőség a köbön!

hétfő, február 27

Dead C∆T Bounce - Solution EP (Minimix)


Március 19-én új kislemezzel jelentkezik Dead C∆T Bounce! A Dga Fäu Records kiadványaként érkező Solution EP magában foglalja Dubsidia, Callum B & Linius Music, Twitch és Telmini remixeit.

vasárnap, február 26

Mixek hétvégére 32.

Scuba @ Essential Mix, BBC Radio 1

High Rankin - Best Of 2011 Mix

Spinline - Drum & Bass Arena Podcast 2012 February

AllDegrees - Mix2.0

AMB - Glitch On

Diplo Sirius XM Blow Your Head 9

SB81 - BM MIX001

Dj Flight - The Next Chapter

Eprom & Akkachar @ Red Light Radio

Jayce - Deep Medicine Mix Vol 2

Ant TC1 - Kane FM


Fourward - Mix for Powder and Bass 2012Metrik - Mix for Powder and Bass 2012 Moving Fusion - February D&B Mix GetDarkerTV #130 - KILLAWATT b2b CORE, MOSAIX & J KENZOGetDarkerTV #131 - DJ 2E, PISTONSBENEATH, HATCHA & CRAZY D Command Strange - Kmag guest mix
Chrissy Murderbot - WHO RUN IT?! Podcast February 2012

szombat, február 25

Dada Life - Rolling Stone T-Shirt (Preview)



Talán sokak számára istenkáromlás lesz amit most fogok mondani, de helyzet az, hogy az elmúlt hónapok tapasztalataira alapozva Dada Life-nak is sikerült a szememben egy olyan behypeolt, mainstream szintre jutnia, amikor már nem igazán hoz izgalomba ha egy újabb előzetes címe bukkan fel a banános duótól. Ezúttal viszont úgy tűnik a Rolling Stone T-Shirt a szerethető kategóriába esik, persze ezt főképp a kiváló vokál számlájára írnám, bár azért tegyük hozzá, hogy számomra nem ez lesz a legjobban várt rilíz, viszont az a régi bizsergető érdeklődés szikrája kezd újra éledezni bennem.

AllDegrees feat. Dani Galenda - I Can't Hear You (Official Video)


Tegnap óta megtekinthető az Alive-ot követő újabb AllDegrees single videóklipje. Mellesleg elődjéhez hasonlóan az I Can't Hear You szintén a Head2Toes Records-nál jelent meg és Dani Galenda csodálatos vokálja ismét elvarázsol bennünket.

Kroyclub - New World Order EP


Lassan, de biztosan a már sokat emlegetett, Killpop Recordsnál hamarosan érkező Kroyclub kislemez is formát ölt. Az originálok már készen állnak, Space Laces őrületes remixét is hallhattuk, egyedül csak Black Is Not A Color átirata és a kiadási dátum várat még magára, hogy végre magunkénak tudhassuk ezt a kiváló thrash csemegét!



Kroyclub - New World Order (Space Laces Remix)

péntek, február 24

Etienne De Crecy - Am I Wrong (Remixes)


Mivel lassan itt van február huszonhetedike, plusz a tegnapi napon végre hallhattuk a teljes Felix Cartal remixet, amely az Am I Wrong-hoz készült, így legfőbb ideje, hogy a blogra is kikerüljenek az Etienne De Crecy lemez előzetesei. A Dim Mak üdvöskéjeként ismert Felix neve mellett még ugyancsak felbukkan SCNTST, Shinichi Osawa és The Shoes átirata is.

csütörtök, február 23

Cypress x Rusko - Roll It, Light It


Végre a Roll It, Light It klipje is befutott, amely a nem túl kreatív de annál beszédesebb címmel megáldott, áprilisban megjelenő Cypress x Rusko kislemezt kívánja beharangozni. Ennek tudatában felesleges az alkotók nevét újra leírnom, hiszen már mindenki levágta, hogy kikről is lenne szó. Nemcsak a pszichedelikus élményeket árasztó Roll It, Light It kilpje, de maga a hip-hoppal ötvözött dubstep hangzású szám is nagyon rendben van. Ennek fényében izgatottan várom a Cypress x Rusko EP-t.



Személy szerint szeretek bekukkantani a színfalak mögé, ezért felettébb örültem a 'behind-the-scenes' videónak.

szerda, február 22

F.O.O.L - Melodies Of The Ordinary EP


F.O.O.L legjobb nyolc originálját a Bonerizing Records egy csokorba szedte, hogy megszülethessen a szökőév napján megjelenő Melodies Of The Ordinary kislemez. Igaz az EP nem tartalmaz újdonságot, viszont az elektro-house színtér örök klasszikusának mondható alkotásokról beszélünk, melyeket mindig öröm újrahallgatni.

kedd, február 21

S.U.C.K - Illuminati (Just Banana! Remix)


Hamarosan a Sextoy Records-nál egy igazi trash-elektro különlegesség érkezik, hogy horzsolós lendületével a téli időszak alatt berozsdásodott végtagjainkat mozgásra bírja. Közel két hónappal ezelőtt már halhattuk S.U.C.K Illuminati kislemezének az előzetesét, most viszont a frissen elkészült Just Banana! remix csak tovább csigázza az érdeklődésünket, eme remek kiadvány irányába.

S.U.C.K - Illuminati (Just Banana! Remix)


S.U.C.K - "Illuminati" EP (Preview)

Murphy! - Rock Under Me


Murphy! nem csak gyermekkori barátom de egyben a blog egyik szerkesztője, akinek ha szabadideje engedi saját hangzását csiszolgatja. Olvashattunk már róla interjút, és hallhattunk már számos mixet is tőle, mégis az igazán kiforrott zenére elég sokat kellett várni, viszont nagyon jó úton halad és nem csupán az elfogultság beszél belőlem. Rock Under Me című száma volt az első olyan alkotás, amire őszintén azt mondtam: "Na ez igen Murphy!". Jó hír, hogy hamarosan a blogon egy újabb kiváló trackje debütál, melyet szintén lázas munkával töltött hetek előztek meg. De addig is: Murphy! - Rock Under Me

The Chaotic Good - Chopper (KroyClub Remix)


KroyClub ismét hatalmasat alkotott! Imádom ezt a The Chaotic Good Chopper remixet!

hétfő, február 20

Maclemore & Ryan Lewis - Wings (ZeroPointOne Remix)


Az éjszaka közeledtével kicsit lassabb vizekre terelném a blog hangzását, ezért is mutatnám be nektek ZeroPointOne nagyon kellemes remixét, ami a könnyen szerethető kategória egyik gyöngyszeme.


Noisia - Tommy's Theme (Loadstar Remix)


UKF csatornája után Noisia souncloudjára is kikerült a Tommy's Theme-hez készült Loadstar remix, amely február 27-én a Split The Atom speciális kiadásán a mau5trap-nél érkezik. Szintén ezen a kiadványon lesz majd elérhető többek között az újdonságnak számító Neosignal és Kito remix is. További infó ITT olvasható.

Destrox - Mummenschanz EP


Destrox várva várt Mummenschanz kislemeze végre teljes hosszában meghallgatható és természetesen megvásárolható a jól ismert online zeneboltokban. Továbbá a Dreieck ∆ Records-nál február 17-én megjelent EP magában foglalja Gorillas On Drums, Vecho, Atrasolis, DJ Antention és Love+Hate nagyszerű remixeit.



Végül, de nem utolsó sorban csekkoljátok a kötelezően ajánlott Destrox mixet, megéri!

Tracklist:
01. Green Velvet ft Russoul - Millie Vanillie (Maxime Dangles Remix)
02. NT89 - Tyme (Djedjotronic Remix)
03. Bart B More & TAI - Nobody Canna Cross It (Di Bus Can Swim) (Max + Nima Remix)
04. Super Super - Suave (Shameboy Remix)
05. Bobble - Zacharias (Ado's Got Raging Machines Remix)
06. roeVy - Raum (Dunjinz Remix)
07. Ostblockschlampen - Bitches From Ostblock (Modek Remix)
08. STSB & Saalmen - Aeskapade (Vakuum Remix)
09. Burns & NT89 - Traffic (Original Mix)
10. Gorillas On Drums - We Are G.O.D. (Noize Generation Remix)
11. Elite Force - Be Strong (The Loops Of Fury Remix)
12. Boys Noize & Erol Alkan - Lemonade (Light Year & The Finger Prince Remix)
13. Brodinski feat. Louisahhh! - Let The Beat Control Your Body (Destrox Remix)
14. Modek - Dust (Original Mix)
15. Super Super - Babydaddy (Planisfear Remix)
16. Destrox - Zazu (Original Mix)
17. I Need? - Jupiter (Clash The Disko Kid Remix)
18. Scntst - Highfield (Dunjinz Remix)
19. Modek - Willow (Original Mix)
20. Destrox - Mummenschanz (Original Mix)

vasárnap, február 19

macrowave - Transmutation EP


Egy remix kapcsán tegnap már felvetődött macrowave neve, ám ezúttal övé a főszerep, hogy megismerkedjetek a Transmutation-ra keresztelt nagyon király, ingyenesen letölthető kislemezével. A franica fiatalember egyik érdekessége, hogy Linux alatt tevékenykedik és mesteri módon ért a dallamok komponálásához. Ezt a kislemezen szereplő két originálja, a Metamorphosis és a Neurogenesis teljes mértékben alátámasztja. Ezenfelül a Transmutation EP még Beurk!, High Dudes, CrazyM.T, Sikelia és OverNose kiváló remixeit tartalmazza!


macrowave - Transmutation EP


macrowave - Metamorphosis (Beurk! Remix)


macrowave - Metamorphosis (High Dudes Remix)


macrowave - Neurogenesis (CrazyM.T. Remix)


macrowave - Neurogenesis (OverNose Remix)


macrowave - Neurogenesis (Sikelia Remix)

Mixek hétvégére 31.

Borgore Daily Dose Of Dubstep BBC 1Xtra 2nd Feb 2012

Ant TC1 - Kane FM

Shake That Spring 2012

Bleak - Sessions February 2012

Dfalt - Curfew Cast Vol. 10


Klute - Mix for Powder and Bass 2012

GetDarkerTV #129 - PACEMATIC & ENME

DJ A.M.C - Mix for Powder and Bass 2012

Bonobo live @ Boiler Room
Skeptical – FABRICLIVE x Commercial Suicide Mix

Skinlips - Shock (macrowave + Silent H! Remix)


Korábban már hírül adtam a THaF Records-nál hamarosan érkező Skinlips Shock kislemezt, viszont akkor még nem volt ismeretes az EP-n szereplő remixerek kiléte, így ezt a hiányosságot most tüstént pótolnám. Tehát a Shock-hoz a következő nevek készítenek átiratot: Silent H, Bang Chatter, 1ino1eum, McLc, Macrowave és The BrainWashers. Szerencsére az előadók felfedésén kívül két remix is kikerült a soundcloudra, ami némileg csillapítja a teljes kislemez megjelenése utáni vágyódásunkat.

Skinlips - Shock (macrowave Remix)


Skinlips - Shock (Silent H! Remix)


Frissítés:
Bang Chatter remixe is befutott:
Skinlips - Shock (Bang Chatter Remix)

Drowning Pool - Bodies (The Mask Remix)


Vengeance átirata után azt hiszem megvan az újabb kedvenc Bodies remixem. Következzen hát egy velőtrázó dubstep átirat The Mask kezei közül.

szombat, február 18

La Musique D'Ordinateur vs. The Warriors - Araña PT. II (Original Mix)


Újdonság La Musique D'Ordinateur háza tájáról! Ezúttal The Warriors-al működtek közre, hogy megszülethessen az ingyenesen letölthető Araña PT. II.

Digital Cosmic Disco - The Modern Glory


Digital Cosmic Disco hamarosan új albummal jelentkezik, amely a Middle Finger Music kiadásában érkezik. Az albumról származó The Modern Glory hallatán nem kérdéses, hogy mennyire ígéretes lesz ez a kiadvány.

csütörtök, február 16

Refracture - Slappin' Da Bass


Refracture kiváló, ingyenesen letölthető breaks számával hangolódjunk a péntekre és ezzel a hétvégi pörgés kezdetére.

Hazem Beltagui - Sun Goes Down (Breaks Mix)


A nap utolsó, 'jó éjt' bejegyzésének egy igazán kellemes számot szemeltem ki, melyet már már rongyosra hallgattam, hiszen bemutatkozása óta egyszerűen nem tudom megunni, egy belső hang szüntelen késztetésének rabságába esve muszáj minden órában legalább egyszer lejátszanom ezt a meseszép számot. Nem másról, mint Hazem Beltagui csodálatos Sun Goes Down-járól lenne szó!

szerda, február 15

Linkin Park - Numb (KZ Remix)


Estére egy lájtos hangzású dubstep remix KZ-tól, melyet ingyenesen letölthettek. Őszintén bevallom eleinte fura volt az átiratban szereplő 'megszelídített' vokál, viszont minél többet hallgattam, annál jobban a szívembe lopta magát.


Casey Spooner - Cinnamon Toast (Modek Remix)


Ingyenes remix Modektől! Kiváló, mint mindig.

Betatraxx - Shuffling and Looking Dumb (Feat. Krystal)


Zárásként csekkoljátok Betatraxx 2012-es verzióját a Shuffling and Looking Dumb című számához. Elektro-house fanok füleljenek!

kedd, február 14

Harrapy - This is Nasty EP (teaser)


Pár nappal ezelőtt a Noise and Pixel Record kiadványaként jelent meg a blogon még új névnek számító Harrapy bohókás hangvételű, könnyed elektro kislemeze a This is Nasty. Guix - személyes kedvenc -, Digital Riot, Peacemakers, Leather Selecters és acrobanjO remixeinek, plusz Harrapy két origináljának köszönhetően egy igazán változatos EP-ben lehet részünk, melynek teaserét most hallhatjátok.

hétfő, február 13

Le Castle Vania - Radio Control Mixtape Vol.1


Éjszakára egy pörgős, saját alkotásokkal csordultig tömött Le Castle Vania mixtape. Jó szórakozást!


Tracklist.:
Le Castle Vania - Awake
Le Castle Vania - Awake (Freefire Remix)
Wolfgang Gartner - The Champ
Le Castle Vania - Nobody Gets Out Alive
John Lord Fonda - The Sound Of a Melody (Le Castle Vania Remix)
Split & Jaxta - Roulette (Le Castle Vania Remix)
Billy The klit + Dani L Melbius - Kniftig (Le Castle Vania Edit)
Far Too Loud - Ready For The Stomping
Grum - Go Back (Le Castle Vania Remix)
StereoHeroes - Wild Child (Le Castle Vania Remix)
Nero - Dooms Day
Rrrump - Cubby Decker (Le Castle Vania + Street Lurkin Remix)
Kaskade - Turn It Down (Le Castle Vania Remix)
Dirtyphonics - Tarantino (Le Castle Vania Edit)
Cicada - Come Together (BeatauCue Remix)
D.I.M. - Is You (Le Castle Vania Remix)
Caribou - Sun (Andy's Ill Bootleg) (Le Castle Vania Edit)
Le Castle Vania - The Light

Sound Of Stereo - Volt


Egyre jobban bebizonyosodik az a kijelentésem, amit már oly sokszor hangoztattam a blogon, miszerint 2012 várhatóan a technonak fog kedvezni. A Lektroluv Records ezúttal ebben a stílusban utazik és Sound Of Stereo február 20-án érkező kislemezével csábít el bennünket. A Volt EP két originálja mellett még megtalálható SCNTST és Transistorcake remixe is. Egyébként csak nekem hasonlít a Volt eredetije Boys Noize jól ismert Yeah című alkotására?

Metalectro Vol.02 "Danger Zone"


A Vol.01-nek számító “Electrohead’s Nightmare" után közel 10 hónap elteltével megérkezett a második felvonás, ami ezúttal húsz számot foglal magába. Elődjéhez hasonlóan a "Danger Zone" szintén a Jet Set Trash Records kiadásában látott napvilágot és hasonlóan a Vol.01-hez a Vol.02 is szigorúan követi a Metalectro által kijelölt gitárelemekkel tűzdelt zúzós, elektrós útvonalat.
Legnagyobb örömünkre a számos kiváló előadó között Rest In Beatz személyében kis hazánk is képviselteti önmagát.

Metalectro Vol.02 "Danger Zone" (set 01)


Metalectro Vol.02 "Danger Zone" (set 02)

vasárnap, február 12

Kroyclub - Cumbia Basurita op


Erről van szó! Kroyclub neve mára egybemosódott az igényesen válogatott hangmintákból felépített, brutális hangzású thrash zenével. Cumbia Basurita op című számával engem ismét meggyőzött!

M.I.A.- Bad Girls (StereoHeroes 'BattleSheep' Edit)


Hétvégén egy tanfolyamon kellet részt vennem, így nem sok időm volt blogolni, bár most sincs túl sok szabad percem viszont néhány rövidre szabott bejegyzéssel megpróbálom behozni az elmaradásom.
Nos, M.I.A klipjét már láthattátok a legutóbbi Késő Esti Matinéban, amit sokan a hónap egyik legjobb videójának tartanak. StereoHeroes ezt a hypeot meglovagolva rögvest készített egy ingyenesen letölthető dubstep editet!

Mixek hétvégére 30.

PHON.O's Just-Weapons-Mix

George FitzGerald presents Hotflush

XTRAH - DJ MAG GUEST- MIX

Delta Heavy Mix for Triple J Radio Feb 2012

Ortokore - Voodoo Music Podcast Vol 8.

Tymon - UNICAST008

Bang Chatter & BoЯRoBeats Collabmixtape - APOCALYPSE

Sinister Souls - SCUM Podcast #1

Axim - Countryside Bass Podcast #5

Command Strange - Rubik Records Podcast 013

12inch Plastic Toys - It's Bubble Time! #1

Deekline, Dustin Hulton & Sporty-O - I Like Girls

EL-B - GHOST SHOWCASE VOL.2




This Is Dubstep 2012 Album Launch: Plastician, Kryptic Minds, Phaeleh, Cyrus & JKenzo

DC Breaks - Mix for Powder and Bass 2012

D&BTV LIVE #183: JUNGLEMANIA

Synkro - RA Podcast 297
ASC - Kana Broadcast 027
?uestlove - J Dilla Mix
John Talabot - FACT mix 315
Skeptical – FABRICLIVE mix
Nymfo – FABRICLVIE Mix
XI - Frite Night Podcast 17

szombat, február 11

Késő Esti Matiné


Kavinsky - Roadgame (Air Wankers remix)


A nemrég blogolt Kavinsky 'Roadgame'-hez máris itt az első remix, melyet Air Wankers készített és ingyenesen letölthető.

péntek, február 10

Volatile - Nautilus EP


NubiS és Feral párosából 2008ban alakult Volatile karrierje egyre meredekebben ível felfelé. Számaik inkább erőteljességükről, mint füllbemászó dallamaikról híresek, épp csak annyi elemmel színesítik meg alkotásaikat amennyi feltétlen szükséges ahhoz, hogy véletlen se legyen unalmas és monoton. A Mako Recordsnál 2012 elejére ígért négyszámos 'Nautilus' kislemezük minden bizonnyal a tél egyik legforróbb techno lemeze lesz.

Sharam Jey ft Katrina Noorbergen - Living Like I'm Dying Vol. 1-2


In My Blood albuma után Sharam Jey a két részben kiadott, remixektől hemzsegő 'Living Like I'm Dying' kislemezzel tért vissza. Cassette Kids nevű ausztrál bandában éneklő Katrina Noorbergen csábító vokálja igazi telitalálat volt, így nem csoda, hogy egy ilyen nagykaliberű kislemez született, melyen Tommie Sunshine & Disco Fries, Marco V., The S., Kutz, Tenzin, Wazabi, Nadisko és Mr Wonk remixe található.


Uppermost - Dream Colors


Túl fáradt vagyok már ahhoz, hogy egy bővebb bejegyzést írjak, ezért engedelmetekkel csak annyit mondanék: - Nagyon király, nagyon friss és ingyenesen tölthető! Ez a 'Dream Colors' Uppermost legújabb alkotása.


csütörtök, február 9

Juliet - My First Hardcore Song (LF& Remix)


Ugye emlékeztek még Julietre, a tündi-bündi nyolcéves kislányra és az ő első hardcore zenéjére?
És a hozzá készült betegesen jó LF& remixre?
Ha nem, akkor ebben a bejegyzésben tüstént pótoljátok be az elmaradást!


Kavinsky - Roadgame


Kavinsky "régi motorosnak" és egyben úttörőnek számít a french-elektro megszületésében. A Drive nyitózenéjeként használt 'Nightcall' című száma azokkal is megismertette a nevét, akik talán soha nem fordulnának meg ezen zenei stílus körében. Jó hír, hogy Kavinsky visszatért, sőt elvileg albummal fog jelentkezni, melynek a 'Roadgame' az első hírnöke, ami kőkeményen hozza a tőle elvárt minőséget!