Eleven:Eleven - Mesmerize

11:11 hallani és megszeretni!

Patient Zero - Dead Star EP

Tökös trash-elektro kislemez!

GTRONIC - Chocolate Starfish

Belga kedvencünk ingyenes trackje!

Blaster - Denethor EP

Június 4-én érkezik Blaster legújabb kislemeze DJ Antention, V and Z, Mr Wesh és Dead C.A.T Bounce remixeivel karöltve.

hétfő, május 31

Már megint GGGGGGGGtronic !


Dürer kerti beszámolónk óta ismét Gtronic-ról muszáj cikkeznünk, mert az elmúlt két hétben újabb információk hagyták el belga származású lemezlovasunk háza táját. Talán az egyik legfontosabb hír az, hogy a várva várt "Sucker Punch" most már egészen biztosan július 14-én lát majd napvilágot a Dim Mak-nak köszönhetően. (ráadásul pont a születésnapomon! kell ennél jobb ajándék ?)
Továbbá 2010 május 28-án a Studio Brüsselben elhangzott mixtape-ját mindenki meghallgathatja és ingyenesen letöltheti. A tracklistát bogarászva nem a Sucker Punch az egyetlen újdonság a mixben, hanem a kezdő szám, a Kolt13 ft. Web "Love at the speed of light" Gtronic remixében, mely szintén július környékén fog megjelenni.
Az már csak hab a tortán, hogy a Switch-ben bemutatkozó mix hamarosan Ausztráliában egy mix lemez formájában is kikerül a polcok sorai közzé.

Gtronic @ Switch 28-05-2010 [DOWNLOAD / LETöLTéS]


"Sucker Punch" Megjelenés: Július 14 !


Kapcsolódó Linkek.:
- Gtronic [Myspace]
- Dim Mak [WEB]
- Gtronic @ Switch 28-05-2010

Az olasz konyha: WASABI !


Aki egy kicsit is jártas a gasztronómiában, a cím láttán egyből elgondolkozik azon, hogy a wasabi nem is olasz cucc, hanem egy japán torma. Akkor én meg itt miről beszélek, ráadásul egy zenei blogon?
Jogos !
Viszont nyugodjon meg mindenki senkit sem akarok itt a növényekkel untatni, hanem inkább rátérnék egy újabb maszkos egyénre kinek származása, MADE IN ITALY.
Ma már egyre jobban a köztudat részévé vált, hogy nem csak a rock bandák tagjai bújnak maszk mögé egy-egy fellépés alkalmával (pl. Sklipnot), hanem a DJ szakma néhány képviselője is valamivel az "arctalanság" titokzatos álcáját részesítik előnyben. Bloody-ék a pókemberből származó Méreg maszkban, aztán a hamarosan kis hazánkba látogató Cyberpunkers-ék paintball kelléke és még sorolhatnám az "egyszerűbb" technikákat, amiket manapság oly nagy szeretettel használnak (arckendő, törülköző, sál stb.)
Aztán itt van nekünk a már említett olasz gladiátor képmásunk, WASABI. Nézegettem a képeit de kreativitásom a gladiátoroknál kimerült, mert ha jobban szemügyre vesszük ez nem egy egyszerű hoki maszk, amit Jason is hordott, mert a szemrész egy kis dróthálóval meg van spékelve.
Dizájn kalandozásom befejeztével, rátérnék a zenei stílusra.
Az igazat megvallva csak a szettjei és a facebook oldala után tudtam megállapítani, hogy mit is képvisel, mivel az első száma még csak most fog megjelenni "KillerKing" címmel. Az Elektro-Thrash stílusjegyeit viselő muzsika üdítő színfoltja lesz az elektronikus zenei világunknak. Az enyhén templomi hangulatot idéző orgona dallamba beleszőtt sejtelmesség figyelemfelkeltő erejét kihasználva minden másodperc egy pillanatra hosszabbnak tűnik. Viszont WASABI nem ad elég időt számunkra a merengéshez, hanem ahogy lecseng dallam máris átveszi a helyét a mozgalmasabb szintetizátoros "zúzás".Kapcsolódó Linkek.:
- WASABI [Myspace]

péntek, május 28

Mi a ... ??? Corporate Occult (Official Music Video)
A 2009 októberében bemutatott "Corporate Occult" előzeteséből már kiderült, hogy ha Huoratron izmos és agresszív ütemekkel rendelkező alkotásához, megfelelő klip készül az nem lesz piskóta. Aztán teltek múltak a napok, hetek, hónapok míg végül három nappal ezelőtt debütált az enyhén szólva is 18+-os kategóriába sorolható video klip. Egy már biztos erősen kellene cenzúrázni, hogy beférjen valamelyik kereskedelmi csatorna klip archivumába. Na de mielőtt mindenki azt hinné, csak le akarom húzni ezt a videót, így most ki is jelenteném, eszem ágában sincs! Sőt ellenkezőleg, ugyan is már hányingerem van a megszokott sablon klipektől amik nem is mennek a zene mondanivalójához, csak telerakják fullos csajokkal, menőbbnél-menőbb verdákkal, giccsel és csillogással (tisztelet a kivételnek). Ezekben a klipekben semmi kreativitás nincs, igaz itt is megtalálható egy vadóc szőke hölgy, de a videó cselekvése és történése teljes mértékben passzol a "Corporate Occult" sötét, sejtelmes és mélységes hangulatot keltő imázsához. Az igazat megvallva nem vagyok egy nagy filmszakértő de azért a cselekményben voltak meglepő fordulatok, még ha a végere az alkotó, Cédric BLAISBOIS már Tarantino-s túlzásokba is esett.

Figyelem, a klip elején elhangzó figyelmeztetés nem hülyeségből van kirakva !

csütörtök, május 27

Szavak nélkül #4
Quintin - Blow it!
[Megjelenés: 2010 Május 25]


Example - Kickstarts (Bar9 Remix)
[Megjelenés: 2010 Június 13]UFFIE - ADD SUV
[Megjelenés: 2010 Június 08]

UFFIE - ADD SUV Teaser from Uffie on Vimeo.


Sander van Doorn - Reach Out
[Megjelenés: 2010 Június 01
]


Spor - Pacifica
[Megjelenés: 2010 Május 31]


Brian V. - Moussaka (SHAX Remix)
[Megjelenés: 2010 Július 20]


Paul Chambers - Yeah Techno
[Megjelenés: 2010 Május 30]


Subs - Vomit In Style EP
[Megjelenés: 2010 Május 24]Aerotronic - Sex And Cigarettes EP [Megjelenés: 2010 Május 27][BUY]

Go to Beatport.comGet These TracksAdd This PlayerHajdihó: Soerii & Poolek

"Hajdihó Fasszopók"

Még mielőtt alámerülnénk a részletekben, mondjuk ki: a Soerii & Poolek jelenleg a legmenőbb cucc a városban. Annyira menő, hogy már szinte fáj. Punktum. Táncoló törpe, topless táncoscsajok, műanyag állatkák, széttekert popslágerek, őrületes diszkó infernó, feledhetetlen színpadi produkció, art és pop, all stars válogatott, titokzatos művésznevek és ismert fejek - többek közt Papp Szabi a Supernemből, az imádnivaló Németh Juci, a verbális wurlitzer, MC Publo, a szuperhangú Szűcs Krisztián, és persze Soerii és Poolek, a gitár- és effektgyilkos Gerrison tanár úr meg a billentyűkiller, klaviaturista Jappán. Nem csalás, nem ámítás a debütáló Soerii & Poolek-lemez a 2010-es év legelső albuma. És persze legmenőbb motyója, ha még nem mondtuk volna... (forrás: http://soeriipoolek.hu)Íme az egyik kedvencem az albumról, videoklippel:


Jöjjön pár Remek-ReMake Eltondzson:
Soerii & Poolek - Elton John (Tits & Clits Remix)


Soerii & Poolek - Elton John (Sterbinszky Remix/Preview)


Saját agymenések:
Soerii & Poolek - Elton John (Humi Dirty Banger Mash Edit)


Soerii & Poolek vs. Brodinski - Elton John's Peanuts (Humi Mashup)Üdv: [-][_]|]]| aka Humi

ui: van még 1-2 partygyilkos számuk, nekem is ötleteim... Legyetek résen!

Le Castle Vania "Nobody Gets Out Alive" (NOISIA Remix)


Napjainkban nagyon sok fiatal álma, hogy befutott DJ vagy producer legyen. A lehetőségek adottak, mert szinte minden háztartásban van egy laptop vagy egy számítógép, amin a megfelelő software segítségével lehet kísérletezni. Ennek eredménye képen rengetegen alkotnak valamit, ami lehet, hogy jó de nem túl egyedi ahhoz, hogy a világ vagy annak egy része felfigyeljen rá. Így nincs mit tenni olyanba kell kezdeni amibe eddig még más nem kezdett. Létrejönnek a stílus ötvözetek, ahol a chillout-tól megkezdve a hardtechno-ig minden keverve van egymással. Ma már nem elég egy számra csak azt mondani, hogy elektro vagy house, mert egy főstíluson belül annak kismillió fajtája, irányzata létezik. A DI.FM-nek köszönhetően régebben elkészült egy "stílus kalauz", amin keresztül mindenki tud kategorizálni [LiNK].
Sajnos ez az ismertető csak a 2000-es évig kialakult stílusokat tartalmazza, így az utóbbi időkben egyre jobban teret hódító műfajokat és azok képviselőit már csak hosszas utána olvasás után tudhatjuk meg.
Pár hónapja figyeltem fel Le Castle Vania-ra és egyből el kezdett érdekelni, hogy ő mit is képvisel? Elsőre hallásra a számai erőteljességéből és rockos beütéseiből következve, disco-punknak titulátam, de kisebb keresgélés után kiderült, hogy tévedtem és egy cseppet enyhébb műfajokat súrol, mert a punk helyet az indie, a disco helyet pedig az elektro áll, vagyis indie-elektro. Legutóbbi "Nobody Gets Out Alive" singelje igazán húzósra sikeredett, bulikban garantáltan a maximális hangulatot és tombolást idézi elő. Viszont azok számára akik a dubstepes tört ütemeket részesítik előnyben, egyáltalán ne csüggedjenek, hiszen a holland producer trió, Noisia ezt a muzsikát is megbűvölte, átalakította egy erőtől duzzadó, eszméletlenül masszív számmá.
Sajnos a megjelenési dátumot még nem tudni, így kárpótlásként mindenkinek csak ajánlani tudom Le Castle Vania ingyenesen letölthető Mixtape-ját. [Letöltés/Download][Tracklist]

Le Castle Vania - Nobody Gets Out Alive! (Original)Le Castle Vania - Nobody Gets Out Alive! (NOISIA Remix)


Ha a tetszéseteket elnyerte, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a NOISE LIFE MADNESS! (2010.JÚLIUS 03-04) budapesti pariját, ahol Le Castle Vania is a fellépők közt lesz . Bővebb infó [ITT].

Kapcsolódó Linkek.:
- Le Castle Vania [Myspace]
- NOISIA [Myspace]

szerda, május 26

kedd, május 25

Bréking: Meghalt a Slipknot basszusgitárosa


Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett volna távozni. Tervezett kijelentkezése reggelén Gray rokonai már hívták a hotelt, hogy a zenész hosszú ideje nem veszi fel a telefont, nézzék meg nem esett-e baja. Ezután Grayt már holtan találták a szobában, ezért hívták a rendőrséget, akik még vizsgálják, hogy mi lehetett a halál oka, de a szálloda személyzete semmi szokatlant nem tapasztalt, mielőtt a holttestet megtalálták, Grey csendes vendég volt. Egyes meg nem erősített források kábítószer-túladagolásra gyanakodnak, amit Gray ismert drogos múltjára alapoznak. A basszusgitáros a Slipkont alapítótagja volt, már első lemezükkel nagy sikereket értek el 1999-ben, köszöhetőn annak, hogy kilencen tomboltak a színpadon, ráadásul horrormaszkokban, de a zenéjük is betalált a fiatalok körében. Legutóbbi albumuk 2008-ban jelent meg All Hope Is Gone címmel.

SLIPKNOT WAIT AND BLEED IKKI rebeat by ikki

Köszönet a cikkért a langologitarok.blog.hu-nak !

hétfő, május 24

Kick-OH "White Celebration"


Egy hónappal ezelőtt már beszámoltam Kick-OH közelgő "White Celebration" című számáról és annak két remixéről. Azóta már több információval rendelkezünk mégpedig, a megjelenési dátummal, ami a mai napra, 2010 május 24-re esik. A Beatporton exkluzívként megjelenő single magában foglalja a Doc Trashz, The Boomzers, Birdee, The Deficient és a Prowley Burglars remixeket.


Kapcsolódó Linekek.:
- Kick-OH [Myspace]
- Kick-OH - White Celebration

vasárnap, május 23

Így láttuk Mi: GTRONIC @ Dürer Kert 2010


Mike: Pár héttel ezelőtt Humi kollégám küldött egy facebook-os esemény meghívást mi szerint Gtronic Budapesten lesz. Rövid hezitálás után eldöntöttem magamban, hogy mindenképpen menni kell, ha már Greg megtisztel minket és Magyarországra látogat.
Humi: Amióta kiderült a "mester" fellépése, nem volt kétséges a kötelező jelenlétünk. Még a Miskolci Egyetemi Napok-at is megspóroltam, csak "A Party" összejöhessen.

Teltek múltak a napok szerveztük az utazást, a kis csapatot, míg az indulás napjára már csak hárman maradtunk, az egykori DiXXoH Boyz (Pista, Humi) és én (Mike). Kétszáz kilométert a hátunk mögött tudva fanatikus lelkünknek kicsit meglepő volt, hogy nem teltház fogadott a Dürer kert nagytermében. Mi még attól féltünk, már jegyet kell foglalnunk, ha egyáltalán be akarunk jutni. Másik meglepő momentum csak az volt, hogy az átlag életkort nézve 20 évesen idősnek éreztem magam (Humi csak röhögött párszor), de nem baj hadd szokja a fiatalság, mivel úgy is ők viszik előre ezt, a Magyarországon sajnos még elvontnak és undergroundnak titulált stílust. 11kor bementünk a nagyterembe, zajlott az előírt Line up: CREAK + STEREO KILLAZ+DATASCENT; PLASTICKIDS és ROBOTROCK. (RobotRock-ék jól tolták, aki előttük nyomta - szintén, csak kevesebb Flanger-t légyszi) Lassan elérkezett az idő mikor belga kedvencünk elkezdte a DJ pult mögött lemezes táskáját bogarászni, aztán rá is zendített. Eddig sem volt rossz a buli, mert tényleg minden fellépő ki tett magáért, nagyon finom elektro muzsikák pörögtek, viszont GTRONIC számunkra az alfa és az omega. Volt itt minden, a kötelező "My Money"-tól megkezdve a "Chop Chop"-on át, az "Iron Man"-ig bezárólag, minden egy helyen hallható volt. A műsor hangulatát STEREO KILLAZ MC-s beszólásai igazán változatossá varázsolták.
Humi: Említésre méltó még az a merészség, melyet egy szóval jellemeznék: DUBSTEP! Igen, bevállalták - még GTRONIC is - hogy a szett tetőpontján, lezúzzák az ingerküszöböd egy-két veretős törtütemmel, eszméletlen jól!

A záró akkord, a "SUCKER PUNCH" után Greg befejezte szettjét, de volt szerencsénk kicsit "odapofátlankodni" hozzá, mondani egy köszönömöt és egy autogramot kérni. (Aranyos volt a meglepettség az arcán, hogy "tőle?!", aztán pacsi, sajnos fotó nem készült.)
Mindent egybevéve azt leszámítva, hogy a parti miatt oda vissza 400 km-et utaztunk, közben vonatra várva a Keletiben padon aludtunk, nagyon megérte. Jó volt látni tombolni azt a sok embert erre a stílusra, még ha, ezért Budapestre is kell elmenni.
Remélem az erre a műfajra való keresletet más klubok és diszkók is támogatni fogják az ország minden szegletében. Ezúton is szeretném megköszönni a szervezőknek a nagyszerű hangulatot és a kilátásban lévő további bulikat.
(Ámen)
szombat, május 22

The ECHO Show 63.

Üdvözlet!

Ismét ECHO Show Humi keze által. Ha akarnék se tudnék sokat fecsegni most - GTRONIC buli után pár órával - a mixről, a dallamok szinesztéziájáról, a basszus metaforákról... Inkább toljátok le max. hangerőn, aztán érezni fogjátok milyen is volt nekünk a tegnap esti móka (beszámoló holnap) BANG!!!

The ECHO Show 63. Mixed by Humi - 20.05.2010
[133bpm/63:00/86,5MB/192kbps/mp3]
[DOWNLOAD] (mediafire)

Tracklist:
01. Nick Catchdubs vs Proper Villains vs Drake - Drakeover!
02. AC Slater ft. Ninjasonik - Take You (Lee Mortimer Remix)
03. Hostage - Dubtch (Original Mix)
04. Flo Rida - You Spin My Head (Chant of Victory Rmx)
05. Dj Bam Bam - Let Me Tell You (Original Mix)
06. Busta Rhymes - Arab Money (Chant of Victory Rmx)
07. Ramirez - El Ritmo Barbaro (Blatta & Inesha Remix)
08. Kylesa - Scapegoat (Mustard Pimp Remix)
09. Dj Antention - Elevator 92 (Original Mix)
10. Trumpdisco - No Way Kimosabe (Original Mix)
11. Squeeeze - Doop (Uppermost Remix)
12. Dennis Ferrer - Hey Hey (Crookers Remix)
13. Ola Joyce - Window Shopping (Savage Skulls Rmx)
14. Bart B More - Now Lay Around (PeaceTreaty Ketchup Remix)
15. Boys Noize - Transmission (Tiga Remix)
16. Disco Trash Music - Floorkiller (Audionite Remix)
17. Tiesto ft. Diplo - C'Mon (Original Mix)
18. Jon Doe - Good Timez (Maximus Baxter Remix)
19. Laidback Luke - Till Tonight (MSTRKRFT Remix)
20. Jamtech Foundation - Cuando Cubango (Original Mix)
21. Nobody Beats The Drum - Over & Over (Original Mix)
22. Rotze - Lowlife (Dyebox Remix)
23. Fugees vs Benassi - Ready For Satisfaction (Voidstar Rmx)
24. Bailey & Hook - Turn Out The Intro (Afrojack Dirty Mix)
25. Zombie Nation - The Mind Of Many (Databas Remix)

Üdv: [-][_]|]]| aka Humi

Hallgassátok a BNR-t http://balotanet.com

péntek, május 21

Akkor este találkozunk ?!


csütörtök, május 20

Szavak nélkül #3


photo by. anzya91

BLOODY & MORF/DAVE & OLIVER - The Show (includes Re Zone remix)
[Megjelenés: 2010 Június 01] [BUY]

Beat & Bang - Hunger!
[Megjelenés: No Info]


ATFC feat. Rae - It's Over (ATFC's Lectrotek Vocal)
[Megjelenés: 2010 Május 19]


ASINO vs. ARMA - Land of Confusion
[Megjelenés: 2010 Május 24][BUY]

Toolroom Records Ibiza 2010 Vol 1.
[Megjelenés: 2010 Május 24]


Fedde Le Grand, Funkerman and Dany P-jazz - New Life
[Megjelenés: 2010 Május 25]


Afrojack & Sidney Samson - Quacky
[Megjelenés: 2010 Május 18][BUY]

Kim Fai – P.S/Kato
[Megjelenés: 2010 Május 19][BUY]Adrian Lux - Teenage Crime (Axwell Remixes)
[Megjelenés: 2010 Május 31]

Délutáni matinéIgazából csak a nem rég említett, teljes verziójú Guetta klipet akartam kirakni de ha már ezért kezdtem egy új blog bejegyzést akkor a mai napon debütáló "C'Mon" video is helyet kap a bejegyzésben.


David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You


Tiësto vs Diplo - C'Mon


Mivel három a magyar igazság, ezért harmadik videó gyanánt álljon itt a Planet | Turbo előzetese, amiben a felcsendülő háttérzene címe állítólag titkos. Viszont mára ez is kiderült, hogy nem másról, mint Massimo Massivi "Hands Up /Hands Down" nevezetű muzsikájáról van szó.

szerda, május 19

FUSION SOUNDS 031 [apr2010]

(photo by marcojacob.com)

Üdvözlet Réverek!

Íme, itt a poszt a május 13-i FUSION SOUNDS mixről. Lassan összekapom magam a blogolással is, volt itt Metallica, Dumaszínház - jön GTRONIC, majd Ákos koncert - nem unatkozunk. A következő lehetőségnél fordulj... vissza a mixhez! Mondhatom közhelyesen akár, hogy "több, szebb, jobb" mint az előző - és ez így is folytadódik majd! reméljük :)

- más on -
05.20. Csütörtök - The ECHO Show 63. Mixed by Humi (seggből-szájba karcol!)
05.21. Péntek - GTRONIC Pesten [infó] (még jobban seggből-szájba... megyünk!)
- más off -

Kérem vigyázzanak a FUSION Mix következik!

FUSION SOUNDS 031 [apr2010]
[132bpm/60:00/82,4MB/192kbps/mp3]
[DOWNLOAD] (mediafire)

Tracklist:
01. Glint - Freak (Radio Edit)
02. Plastic Fang - Kingdom Nineteen (Faisal remix)
03. Fatboy Slim - Weapon Of Choice (Lazy Rich Remix)
04. Amadou & Mariam - Sabali (Action Tremors Remix)
05. Tomcraft - Loneliness 2010 (Roy RosenfelD Remix)
06. Rihanna - Rude Boy (Cosmic Dawn Remix)
07. Swick - Grow Up (Cassian Remix)
08. Cassette Kids - Lying Around (Diamond Cut Remix)
09. Deadbots - Much Better (SymbolOne Remix)
10. Monarchy - The Phoenix Alive (Kris Menace Mix)
11. Edwin Van Cleef - Overtaken (Radio Edit)
12. Kavinsky - Nightcall (Studio Brussels Remix)
13. Swayze - Get U Home (Bloody Beetroots Remix)
14. Clubfeet - Count Your Lovers (DJ Kue's Sunrise Remix)
15. The C90s - 10:01 (VillA Remix)
16. G.e.R.M. - Glitterball (Original Mix)
17. Two Door Cinema Club - Something Good Can Work (Twelves Rmx)
18. Polygon Palace - Tokyo Getaway (Cryptonites Remix)
19. Mason ft DMC & Sam Sparro - Corrected (Death Metal Disco Rmx)
20. Pharrel Williams & Uffie - Add Suv (Armand Van Helden Club Remix)
21. Annie - Heartbeat (Phones Maximo Mix)

Havi M.E.T.Á.Á.Á.L. !!!
Üdv: [-][_]|]]| aka Humi

Következő FUSION mix: 19:00 / 10.06.2010 a http://balotanet.com -on

MA ESTE MARKUS SCHULZ BUDAPESTEN !

A mai napon egy váratlan és egyben örömteli hírt olvashattunk pár zenei portálon, miszerint a világ 8. legjobb DJ-je, Markus Schulz ma este Magyarországon, pontosabban Budapesten a 4Bro Bistroban lép fel (Budapest, Csörsz u. 14-16).
A spontán partinak az árvíz volt a kiváltó oka és szerencsére Markus épp átutazóban volt Magyarországon így a Famous menedzsment egyből le is szervezett vele egy rögtönzött jótékonysági bulit.
A belépő ára is ezt tükrözi, mely jelképesen csak 500 FT és a teljes bevételt az árvízkárosultak megsegítésére fordítják.
Még nem késő elkezdeni készülődni a ma esti bulira, melyre jobb lesz sietni, mert a szervezők szavait idézve:

Korán gyertek, mert aki kimarad, lemarad...:-))via Dj Codex

kedd, május 18

Purple Haze újra támad !


Sander van Doorn új száma a "Reach Out" még meg sem jelent és mindenki csak erre vár, mégis a holland származású zenei nagyágyú bejelentette, hogy másik alteregójával Purple Haze-zel új projektbe kezdett. Minderről egy, a hivatalos facebook oldalán található kép tanúskodik, melyen az új száma hangsávjai láthatóak.
Ismerve a Purple Haze néven kiadott muzsikáit, az "Eden" és a "Bliksem" után igazán nagy az elvárás az új számmal szemben, de biztosra veszem, hogy Sándorunk nem fog minket cserben hagyni.
Kapcsolódó Linkek.:
- Sander van Doorn [Myspace]
- Sander van Doorn "Reach Out"

hétfő, május 17

Gtronic "Cameltoe" EP


Belga kedvencünk, Gtronic június 7-én dobja piacra közelgő "Cameltoe" EP-jét.
A Lektroluv gondozásában megjelenő EP a már jól ismert két világot megsemmisítő zenét a "Cameltoe", a "Suck My Lollipop"-ot és ezeknek a remixét tartalmazza.
Mustard Pimp, Blatta & Inesha pörgősebb átgondolásai igazi változatosság a fülnek miután már rongyosra hallgattuk az eredeti változatokat.
Tracklist.:
A1 Gtronic - Cameltoe
A2 Gtronic - Cameltoe (Mustard Pimp Remix)
B1 Gtronic - Suck My Lollipop
B2 Gtronic - Suck My Lollipop (Blatta & Inesha How Many Licks Remix)


Ui.: Ne felejtsd Május 21-én Gtronic Budapesten !
További info iTT

Kapcsolódó Linkek.:
- Gtronic [Myspace]
- Lektroluv [WEB]

Gettin' Over You videoklip előzetesDavid Guetta új számának közelgő klipjéről még csak képkockák szivárogtak ki, viszont nemrégiben Guetta felrakta a "Gettin' Over You" videoklip előzetesét.
A majdnem fél perces videóban (az eddigi képsorok alapján) mellőzve vannak a fullos csajok, egyedül csak Fergie pakolja ki domborulatait. Talán a legnagyobb kérdés az, hogy a "Memories"-hez hasonlóan az utcán megkezdett zenélés, a klip végére egy fedett bulival zárul, vagy csak az egész videó egy pár percig tartó, kifulladásig ugrándozó sztárokkal vegyített tömeget fog mutatni?
Nem sokára ez is kiderül !- David Guetta

vasárnap, május 16

Szavak nélkül #2
D-Mad - She Gave Happiness (Arty Remix)
[Megjelenés: 2010 május 31]


Anjiro Rijo - Lovely Trick EP
[Megjelenés: 2010 május 17]


JIM RIVERS - 7 Days
[Megjelenés: 2010 május 09][BEATPORT]

SHAX - I Get Dirty
[Megjelenés: 2010 június 22]


CocoRosie - Lemonade
[Megjelenés: 2010 május 11][BUY]


Beatman and Ludmilla - Leeroy Jenkins (Dub Elements Remix)
[Megjelenés: 2010 július 01]


Rotze - Lowlife EP
[Megjelenés: 2010 május 21]


Lazy Rich & Hirshee ft Lizzie Curious - Blast Off!
[Megjelenés: 2010 május 05]

szombat, május 15

DJ névjegykártya és Lemezjátszó óraElőször is kezdjük a Deepak Nagar és Nasheet Shadani urak által tervezett igazán egyedi és kreatív névjegykártyával, melyről pár scratch-eléssel már le is olvashatjuk a személyes adatokat.De ha valaki ennél is többre vágyik és van 119 felesleges dollárja akkor bátran ajánlom a pixelthis óraboltját, ahol jó néhány tárgy van órává kiszuperálva.


További órákért nézz körbe ITT.
Rönkből készült lemezjátszóért, pedig látogass el IDE.

via dailybest

péntek, május 14

Noisia & Mayhem ft. KRS One "EXODUS" (Official Video)Pár nappal ezelőtt az egyik bejegyzésemnél említettem, hogy Noisia 2007-ben készült "EXODUS" című számához Alexander Lehmann-nak köszönhetően készül egy videó clip.
Nos a tegnapi nap alkalmával ez a pillanat is elérkezett mikor a nagyközönség is megtekintheti a teljes videót.

Egy kis ráadás, a vimeo-n elérhető a "Split the Atom" UNCENSORED változatban.Kapcsolódó Linkek.:
- Noisia [WEB]
- Alexander Lehmann [WEB]
- Noisia "Split the Atom (Official Video)" censored !

I HuRt Miskolc 06. by DiXXoH Boyz

Bring Me The F*Ckin' Rock'n'Roll!

Üdvözlet! Múlthét, május 6. - landolt az új dixxoh'szett, számszerint a 06.
Alakul az élet a DiXXoH Boyz körül, elsősorban egy új taggal jelentkezünk következő hónaptól! Másodsorban - de nem mellékesen - elindult 1-2 szervezési procedúra is, fellépések/bulik kapcsán (hamarosan több infónk is lesz).
Jöjjön hát a "SzétBasszuk Miskolcot" ehavi adagja - mottó: DiXXTROOOY !!!

ui.: Este METALLICA!! Szerinted kihagyjuk?! :)

DiXXoH Boyz - I HuRt Miskolc 06. (2010.05.06.)
[132bpm/65:00/89,2MB/192kbps/mp3]
[Get-It-Now/Kapd-Le-Most] (mediafire)

Tracklist:
01. The Bloody Beetroots pres. Death Crew 77 - Domino (Original Mix)
02. Haezer - Anarchy! (F.O.O.L Remix)
03. American Werewolf - Touch Me (Original Mix)
04. Designer Drugs - Drop Down (Mendel Remix)
05. Rye Rye ft M.I.A. & Fake Blood - Banging On Mars (Brand-x Mashup)
06. Miike Snow - Silvia (Felix Da Housecat Remix)
07. Only Children - Only Harder Faster Children (Original Mix)
08. RipTidE - Fk Me (Original Mix)
09. The Toxic Avenger - Toxic is Dead (Kunst Throw Re-edit)
10. Cyberpunkers - I Needed To Go (Original Mix)
11. Herve - Blaze It (Reset! Remix)
12. Audio Bullys - Only Man (Reset! Remix)
13. Designer Drugs - Zombies! (Hot Pink Delorean Thrillernight Remix)
14. Wax Dolls - Spoiled Rich Bitches (Trash Yourself Remix)
15. Phantom Power - Deep Throat (Original Mix)
16. Noisia - B.R.U.L. (Original Mix)
17. B.R.U.C.E. - The Wallet (TWR72 Remix)
18. Boys Noize - Avalanche (Religion Remix)
19. Disco Villains - Crickets (Idiot Boyz Remix)
20. Jimmy Hendrix - Purple haze (Benny Benassi Remix)
21. The Amplifetes - Whizz Kid (Blende Remix)
22. The Aston Suffle - I Wanna See You (Original Mix)
23. Cassette Kids - Lying Around (Sharam Jey Remix)
24. Marilyn Manson - This Is The New Shit (Horror Shower Remix)
25. Sub Beat Project - Beaut (David Vade Remix)
26. Tunng - Hustle (Bloc Party Remix)


Üdvözlettel: DiXXoH Boyz

Next I.H.M. by DiXXoH Boyz - CET1900/2010.06.03. @ {BNR}
PANIC At The DiXXoH - CET1900-2000/Csütörtök @ {BNR}

szerda, május 12

The Amplifetes "Somebody New"Tracklist:
1. Somebody New (radio edit)
2. Somebody New (Claes Rosen vocal remix)
3. Somebody New (Claes Rosen dub remix)
4. Somebody New (Chopstick dub)
5. Somebody New (POLP remix)


Megjelenés: 2010 május 3.

Kapcsolódó Linkek.:
- The Amplifete [Myspace]
- Vedd Meg Most ! [Juno]